mari mencari....

Google
 

Tuesday, June 24, 2008

bz day...

Hari ni sangatlah bznya...dari awal pagi sampai t/hari blm berneti lagi. Penat sangat nih. Chewahh... Takde la apa cerita menarik sangat. Saa tak pandai bercakap tentang every benda yang saya buat setiap hari kepada sesiapa pun. Pada saya ada benda yang boleh diceritakan ada yang tak perlu. Tapi dah kata online diary, haruslah cerita semua ye tak? Hehhee..malaslah.. takkan la cerita pasal pegi menoreh pon nak heboh kat orang. Biasanya saya akan tulis pasal Nezha saja lah. Sebab itu je subjek yang boleh menarik perhatian saya. Walaupon ada banyak yang nak dikeluarkan dalam otak ni tapi mood hangin saya ni melampaui segalanya.

Semalam Obek bawak durian. Tak le banyak 2 biji je itu pon dapat sebab dia pegi site visit orang asli punya. Saya tanya dia beli ke amik?? Takot saya makan makanan curi ke hapa ke..EEiiii..minta dijauhkan. Dia kata beli. So, OK la..then makan. Nezha kepochi tu menyebok je nak rasa hidu2 kat durian tu. saya calit sikit bagi kat dia. Wahh..dia makan!!! Terkejut dog saya. Saya macam pernah terbaca kucing makan durian tapi ini 1st time depan mata. dah bagi sikit dia nak lagi pulak. Saya bagi lagi sikit je sebab takot nanti dia sakit perot pula. dah le dia tu oversensitif sikit. Kangs akit sapa yang susah?? Saya jugak yg susah. Mmm...itu je la cerita nya takde la menarik sangat.

Gambar ada tapi tak sempat nak load lah. Sekarang asyik pikir nak cari kerja baru je. Bosan kat sini takde pembangunan diri lansong. Kalo lagi lama alamat tenggelam la jawabnya. Segala ajen dah try tapi blm nampak hasilnya lagi. Takpe la..mungkin belum rezeki saya. Lately ni asyik mimpi yang bukan2 je. Ahh...mimpi mainan tidur....

No comments: