mari mencari....

Google
 

Monday, June 23, 2008

pening2...

mmm... still tak habis lagi bengang since saturday.. semalam ok sikit but sambung lagi hari ni. Pepagi buta awal pagi nk pegi keje dah menyesakkan jantung. Malas la nak cakap.. buat lagi bengang je. Semalam tak buat benda sangat, pegi midvalley pusing2 balik pukul 4pm, then tido sampai pukul 630pm. Get ready for dinner with almaunah. Arrived at almaunah's place around 730pm. Kata nak pinjam laptop nak transfer gambar but tak boleh le pulak tatau apa sebab. Then almaunah gone crazy jerit2 n hempas2 macam orang gila. Ahh..benci la. Macam la dia sorang ada problem. Saya buat nehen je if saya layan nanti lagi terok. Dah la saya pun baru je nak elok bad2 mood nih kan. So, we (Obek, almaunah & me) went to dinner steamboat buffet at tupai2. Kira ok la, dapat melenyapkan rasa bengang kitaorang.

harin i pun mood tak berapa ok sangat. Lots of things nak cerita tapi malas. Anyway, Nezha sangat baik these 2 days. Chewahh... pegi cari makanan dia kat petworld at midvalley boleh dah habis!! Sebesar2 alam petworld tu takde makanan dia. So, on the way back tu singgah pet shop biasa beli makanan dia and nail clipper utk Nezha saya. Makanan kucing pon naik harga!! Benci ah..biasa saya beli RM14.00 je, kali ni dia letak RM14.50. Saya bayar ngam2 RM14.00 pas tu blah. Tak kuasa la nak layan. Nsb org kedai tu tak jerit2 panggil.hehehheee.. kalo tak buat malu jek.

OKlah..nanti if ada mood nak cerita pasal 'bukku minggu ini'...

Luv you..

No comments: