mari mencari....

Google
 

Friday, June 13, 2008

sakit hati...


Sakitnya hati..... bukannya hati tu ada penyakit demam,, gastrik ke hapa, sakit hati sebab bengang, marah dan yang seangkatan dengannya. Kenapa lak tetiba nak sakit hati pepagi jumaat ni? sebab musababnya kisah berlanjutan dari ptg semalam la nih. Arrgghh...taknak ckp la, buat lagi semak kepala la. Sabar2..banyakkan mengucap, bior hati tu bersih sikit idak le nanti sakit hati ke hapa ke. Takpe la, mungkin masa ni roda berpusing berada di bawah tapi satu hari nanti pusingan itu akan berada di atas juga.

Pagi ni moody sikit. Almaklum..tak habis2 kisah sakit hati saya tu. Lupakan je la, buat penat je pikir2. Hari ni sejak semalam tak berapa sihat sebenarnya. Badan lemah je, kaki dan tangan rasa kebas2 je. Kenapa ye? Dah selalu sangat kebas2 ni risau le pulakkan tapi tak le pulak gi check kat doktor. Arghh...tak kuasa la. Nezha macam biasa, terejal terlebih malam tadi melompat2 tak hingat dunia sampai alas meja pun dia nak kemasnya. Geram betul dengan mamat ni. Petang ni balik rumah ma. Yeyyy...best2 boleh makan sedap2. Chewah, otak pun mula la nk mereka-reka menu utk tonite and tomorrow. Tak kisah la, kalo ma yang masak goreng ikan bilis pun sodapppp...tapi rasa2 saya tingin nk makan lontong la. huwahhaha..kalo pasal makan, cerah biji mata.





3 comments:

nanonano said...

tenxs 4 d wish ha..
wahhh..
nk masak ape tu,
xjemput org pun,
huhu

HAPPYIRFA said...

salam..
tima kasih sudi ke blog saya.
kalau mak yg masak,apa pun sedap

ummibatrisya said...

salam,

terima kasih kerana sudi datang ke blog ummi. macam irfa cakap, kalau mak yang masak, apa2 pun sedap