mari mencari....

Google
 

Friday, June 13, 2008

sakit perut...prottttpottpottttt....

sakit peruttt..wah hari ini betul2 diishtiharkan hari sakit sedunia la. Dari sakit hati turun ke sakit perut, lepas ni apa pulak? Sakit kaki pulak ke? Ceritanya macam ni, tadi lunch hour saya pun kuar le konon nak melangut2 la kat pasaraya tuh. Time nak bayar orang ramai le pulak Q, then beratur le jugak. Tengah2 beratur tu, tetiba perut boleh lak sakit. Sakit yang teramat sangat rasa macam nak tercerri-berri kat situ gak. Haduihh...berpeluh jantan betina smua udah kuar ni menahan sakit perut sambil kumat-kamit le membaca apa yang patut. Sampai berpinau-pinau mata saya menahannya. Tak dapat dibayangkan kot2 tengah Q tu terkeluar lak BOM ATOM or lagi naya cerri-berri terus, harus malu saya seumur hidup... Memang takkan jejak pasaraya tu lagi dah. Kompom!!! Tapi Alhamdulillah, lepas bayar terus nih berlari2 kanak2 ke kereta dgn harapan cepat la sampai opis. Kat pasaraya tu mmg la ada toilet tapi cik bonbon saya ni over sensitive lah. Dia kalo tempat tak dikenali mmg takkannya menjalankan business dia. Dok la kat dlm tu 2 hari 2 mlm pun mmg takkan terbusiness punya la. So then dah gerak, sekali jln jem pulakkkk...dan perut pon tetiba sakit semula mcm tak nyempat2 dah ni..Haduih haii..rasa nak menjerit rasanya. Cilok sana cilok sini fuhh..sampai office. Sampai2 je terus le menuju office kecik tu, boleh tak at the moment saya dok je kat dlm tu dia punye sakit perut tu terus hilang!! Macam takde apa2 berlaku je sebelum ni. Segala rasa yang nak tercerri-berri tu terus takde, rasa nak pengsan tu pun terus hilang. Ajaib betol. Tenang, nyaman je. Hahhahahahaa..geram sangatttttt... So, sudahnya sampai skrg blm ada rasa nak ke office kecik tu lagi. Apa hal la perut saya ni. dia pun stress agaknya tu yg tunjuk perasaan tu. Sabar je la. Kalau difikirkan nak marah pun ada, nak gelak pun ada. You all macammana? Pernah mengalami keadaan yang macam ni ke?

2 comments:

mama ryan said...

ha ha ha.. lawak2..

ada bau x??

Eida said...

betul sempat tercirit dalam seluar ke?

Ada orang dengar tak ko terlepas bos atom tu?