mari mencari....

Google
 

Thursday, July 10, 2008

kononnya...

kononnya takmo makan lunch......

rupanya burger king double mushroom & hersheys choc pie yang saya makan

kononnya nak jimat duit.....

rupanya malam ni nak pegi sopping (obek bagi belanja, yahuuuu)

kononnya nak jaga makan jangan sempot....

rupanya saya dah bedal ice cream cornetto love spark perisa blackforrest flirt

kononnya takmo kutuk2 orang hari ni....

rupanya ada insiden yang menyebabkan saya mengutuk 500 tan metrik tadi

kononnya saya ni baik....

rupanya memang baik...hwuahahhahaaa....

cerita kutukans akan menyusul selepas ini.... tungguuuuuuu

2 comments:

KV said...

ya lah kan, tak semesti nya apa yg kita rancang menjadi.;)

saya said...

ye kv... dlm 10 yg dirancang..5 jadi 5 x jadi..apa boleh buattt...