mari mencari....

Google
 

Thursday, August 7, 2008

biasa je..

i luv u nezha... pandang depan la wei...



takde apa yang menarik berlaku semalam. macam biasa, balik kerja mengadap nezha makan, mandai dan lepak2. tapi malam tu ada keluar kejap pegi cari barang. dapat tu dapat la tapi tak memuaskanhati. otak runsing. nak makan pun takde mood. tapi pegi juga makn kuetiow goreng. mmm..malas nak cakap. mengumpat makanan tak baik lagi pon makanan tu tak salah, yang salah tukang masak tu masak macam nak taknak je macam le kita ni mintak2 je kat kedai dia. benci ahh..

obek mengadu kata tokngah ada cakap kat dia yang mak midah (m
ak dia la tu) kata nak kuarkan duit nak buat belanja jemi kawen. WTF!!!!! sendiri kawen sendiri kuar duit la. kalo mcm tu senang banyak la. ko yang sesedap org tua yang kuar duit kawen. melampau2 tu. saya dah memang dari awal2 tak berkenan dengan budak ni lagi le membuatkan jiwa membara. obek pesan kat tokngah cakap dengan mak jangan sponsor apa. tak baik lah macam tu. adik beradik lain pon still ada lagi. nanti apa kata adik beradik lain. adik beradik lainpon pernah susah tapi tak pulak sampai nk kuarkan duit, semua pon terpaksa berusaha sendiri. takde gunanya menolong orang macam tu. dah lepas sesak dia kita dilupakan. saya tak le dengki if jemi nak guna duit makmidah, saya sendiri lagi banyak duit dari dia tapi pikir2kan la sendiri. ahhh..malas la nak pikir lagi. pepandai la dia.

cerita pasal nezha lagi bagus tak menyakitkan hati. takde la bertambah dosa mengumpat orang. sekarang saya ni macam malas je nak amik pot apa2. owhh..malam ni nak kene pegi rumah almaunah try baju. benci ahhh..penat tau. obek keje lak tu malam ni lagi aku malasnyaaa nak drive sensorang malam2 ni. nezha semalam baik2 je. main2 lompat2. suka tengok dia melompat tapi yang tak syiok lepas penat melompat nanti dia pi gigit2 cakar kaki saya. dia lepas geram le kot tu.

saya tengok tak ramai yang masok blog saya. tak kisah la. lagipon blog ni bukannya menarik sangat. sapa yang jengah blog saya, saya jengah le semula. yang tak t
u tak le.


lepas penat melompat termenung le pulak



muka garang le konon...mwuahahaha...




nyumm..nyumm...sedapnyaaaa...

ok la..saya pon tak berapa ada hati sangat hati ni. pagitadi jalan jem sebab ada roadblock tu la.. eee..tak paham betol la. bye. luv u...



No comments: