mari mencari....

Google
 

Thursday, August 21, 2008

brilliant ke....

wahhh..... kene tag / award lagi kali ni dari ummi batrisyia lak. waduh2.... kali ni pasal brilliant weblog katanya.. mm..saya rasa blog saya ni tak de la brilliant buat at least buleh le dijadikan motibasi supaya jadi lebih brilliant. jangan statik je kan. tapi takmo le terlebih brilliant sampai cerita dalam kain pon mau habaq kat orang..hahahhaa..itu over punya cerita dan gila visitors namanya tuh. anyway..mari kita meneruskan hasrat usaha ummi tu ye.



memula kopipes duluuu..standarddd...

Brilliant Weblog is a prize given to sites and blogs that are smart and brilliant both in their content and their design. The purpose of the prize is to promote as many blogs as possible in the blogsphere. malu! "muka merah"

Here are the rules to follow:

i. Put the logo on your blog - checked

ii. Add a link to the person who awarded you - checked

iii. Nominate at least 7 other blogs - aiyoo..mau boh sapa nih??? sbb most of them dah received this award earlier, takpe2.... boh saja - checked

iv. Add links to those blogs on yours. - sama le tuh.. - checked

v. Leave a message for your nominees on their blog - huhuhu... checked mate

and the awards goes to........

1. semua

2. rakan

3. yang

4. membaca

5. blog ini

6. selamat

7. ber'brilliant award'

hehhehee...boleh ke? boleh la tuu.... tq kepada ummi batrisyia sebab forward award. moga2 nanti dapat award yang bebenonye ye.

sorry ye kalo saya telah men'spoil'kan award ini. tapi dah kata briliant award harus la brilliant kan, so kene la lain dari yang lain. hehehheheee.... luv all of u my cyber friends out there. even i may not even know you, but you are always in my mind...

3 comments:

Ummibatrisya said...

salam,

award apa tu? Anugerah Ibu Mithali?

Moga-moga, amin. :)

Aleeya said...

he he tahniah dpt award..slm kenal yer, thanx sudi singgah blog ai

saya said...

ummi-harus la anugerah ibu mithali..
aleeya-ok, slm kenal to u too..