mari mencari....

Google
 

Friday, August 29, 2008

masyaallah...


masyaallah...

bz gila saya pagi tadi rasa macam nak tercabut kaki tangan segala. badan ni macam nak kene divide2 pegi sana sini. ini semua opis court case punya pasal la ni. geram betol. kelam kelibut dibuatnya. appa punya lawyer la, esok nak berak hari ni baru nak gali lobang. bongok. tapi belajar law tapi entah hapa2 je saya tengok. bukan baru tau semalam nak kene pi court hearing dah berkurun dah. fail bercopy2 dah submit tapi still kene bagi lagi everytime ada meeting. kan ke al-badigol namanya. nasib baik opis ni tak runtuh tadi dek sebab sebok beno. ahhahahaaa.... ada2 je la saya ni.

so, la ni baru la nak bernafas sikit. so update sikit je la ye, jangan tak update lansong. almaklum..kang isnin dah public holiday dan dah puasa. puasa2 nikene kurangkan sikit aktiviti menganyam ketupat. kalo tak buat lapar perott je la. hehehhee... nezha, kamu puasa jugak nanti.

bulan puasa bulan yang paling dinanti2. kenapanya? sebab nak berbuka kah? sebab nak beli2 baju rayakah? sebab nak dapat duit rayakah? hantam la..janji niat mesti mau baik ok. wassallam....

No comments: