mari mencari....

Google
 

Tuesday, August 19, 2008

tag..

terkejut kujat le saya bila buka2 je nampak comment dari cik milo yang sedang bergembira di kampung halaman tu katanya ada tag. idak le makcik tau camne gayanya nak menyiapkan tag tu, almaklum, buta IT katakan. ini pon nasib baik bebeno membaca beriya nak mendapatkan blog nih. tapi takpe..akan dicuba sedaya upaya.

tapi menurut yang saya faham la kan, kene letak gambor tuh. tajuknya kreatip blogger (kreatip ke saya? hancur bancai je blog nih. ini semua salah nezha, bukan salah saya..mwuahahhaa). pas tu kene buat ucapan ala2 ucapan pelobian pilihanraya kawasan. pas tu kene nominate 5 orang.. ye ke? masalahnya nanti orang yg saya nominate tu baca ke tak blog saya nih?? haa..sapa nak jawab tu... tapi takpe... kita try dulu.



'ANDA HENDAKLAH MENYEDIAKAN SATU UCAPAN BERANGAN'

It should been done according to the following rules:
1. The winner may put the logo on his/her blog.
2. Put the link to the person you got the award from.
3. Nominate 5 blogs.
4. Put the link to the blog.
5. Leave a massage for your nominees


ucapan berangan saya :

terima kasih tuan2, puan2, kakak2, abang2, makcik2, pakcik2, adik2, bf2, skandal2, silent readers, orang yang terjumpa blog ini, orang yang kutuk2 blog ini (takpe, itu memang sifat orang tu so tak kisah la kan), cik yang comel yang mengetag serta segala umat lah didunia ini.


sekian, terima kasih.

muahahhaaa...itu je la ucapan saya.


to who??

to everyone who read this blogs. its not fair to choose only 5 of you, so i choose all of you instead!!! dengan ucapan, majulah sukan untuk negara, semoga malaysia dapat pingat emas dan boleh kita pakat2 dema sejuta kepada pemenang.

check list :

1. logo - checked
2. ucapan - checked
3. link - checked
4. nominate 5 blog and messages- checked

ok tak ni?? kira memenuhi kriteria gak la kan. adiosss...

2 comments:

~Cinta Milo Ais~ said...

hoyeeehh cik saya berjaga gak menyiapkan tag nih dgn jayanya tahniah2 :D

saya said...

cik milo-hahahah..tahniah diterima. mwuahahhaa...