mari mencari....

Google
 

Tuesday, September 23, 2008

aduhduhduhduhhhh...

mmmm..saya still sakit mulut2 pecah kat dalam tu. bertamba besar, bertambah banyak. pedih ngilu semua rasa ada. so, keadaan ini telah mengeffected mood saya. bila la nak baik ni nak makan pon tak boleh pedih sangat.

gambar2 nezha esok atau lusa atau lusa punya esok atau lusa punya lusa lah baru saya load. sekarang ada tapi tak bermaya..

adios...

6 comments:

Ummibatrisya said...

salam,

kesian!

letaklah butter

kalau berani letak garam :)

mesti melompat :)

nezha pun terkejut :)

shafa said...

Ulcer ni, ksian nya. kl ada benda ni dalam mulut mmg tension. ambil masa 2 minggu baru ok. kl letak bonjela pun tarak ok gak. Dia kna mnum air byk, bg elak pnas dalam badan.Nak mkn benda pdas xblh kl nak bercakap pun ssh kan.

akirasuri said...

Huhu..

Rajin-rajin minum air masa buka.. :)

saya said...

thanks ummi, shafa, akira... memang sakit sangat, nk buka mulut pon sakit apatah lagi nk makan minum. boh butter? hehehee..peanut butter lagi sedap kot. kang terbatal lak posa saya. hehehhee.. skrg minum air masak suam je. hrp2 cpt la sihat.

Intan Rosnitta said...

Kesiannya saya... Minum air masak byk2 tau. Kena cepat2 baik, raya dah dekat ni...

Hihi :D

saya said...

intan, if saya tak baik sampai raya.. nganga je la tgk orang makan rendang..