mari mencari....

Google
 

Wednesday, September 24, 2008

kad raya...

wahhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhh...

saya rasa sangat2 terharu pada kawan2 yang bagi e-kad raya nih. kreatip sungguh ye korang2 ni. anyway..thanks again. nanti kalo ada masa saya buat juga ye kad macam tu untuk anda semua. jasamu dikenang.

selain dari dapat e-kad raya ni, kat raya bebetol yag pos stem tu pon saya dapat jugak. tapi yang tak syiok punya la ala2 formal je. owh... optometris saya pon bagi gak kad raya, dengan ucapan takmo ke beli spek baru sempena raya. hahahahaa.. macam2 la diaorang nih.

ok, yang memula dapat dari pn. deza yang cute itu...



wahhh... ada gambar masjid gitu...macam nak suruh saya insaf cepat2 je nih?? hahahhaha... mesti deza takes time untuk create card for everybody. wahh..sangat baik hati ye deza.


yang kedua datangnya dari olie yang putih gebu itu.



wahhhh... siap gambar family dengan mood raya lah. lawa and so sporting. terima kasih daun keladi, nanti bagi la kad harijadi pulak ye. hwuahahhaaaa....

macammana la saya nak balas kad2 yang lawa2 ni ye. mmm..nanti if ada masa saya create la satu, kalo takde masa nanti copy paste dari memana kad raya or if takde masa gak lagi nanti saya scan je kad raya real tu boh dalam nih. hehehhee....

apapon, terima kasih lagi sekali. orang berbudi kita berbahasa orang memberi kita merasa.

p/s : nezha, malam ni jom kita create kad raya okehhh!!!

2 comments:

Nurmala said...

caner diorg buat kad2 yg bada gambar diorg ni ek..jeles nih

saya said...

aiyoo..entah la..scan copy paste le kot..saya pon buta IT nih... huhuhuuh..