mari mencari....

Google
 

Thursday, September 25, 2008

komplen le pulak...

wahhhhhhhhhhhh...

ada komplen le pulak kata 'kocik bona tulisan'. hehehhehee... komen dari en. gaban. elo en. gaban. kata gaban harus le ada power yang boleh buat kasi nampak tulisan kecik tu kan. tapi takpe la.. saya tukar gak le font size sebelom kot2 kang ada gak cik2 puan2 tuan2 yang nak komlen gak tu. so, en.gaban.. kot2 tulisan yang ni nampak ke idak? kalo tak nampak jugak2.. assalamualaikum la jawabnya..hahahhaa...



gaban konon... adakah itu muka en.gaban sebelom menyarung baju pelestik silver berbutton warna-warni umpama gegula M&M yang bertaglinekan tak cair di tangan?? jangan biarkan hidup anda diselubungi.. misteriiiiiiiiii..

p/s : to en.gaban, sorry haaa...

5 comments:

Ummibatrisya said...

salam,

selamat hari raya :)

mmg kecik tulisan :)

ummi kena pakai teropong :)

DeLLa said...

eh2 tingat zaman sekolah rendah...berlari balik dr sekolah agama sbb nk tgk gaban..haha..lg satu kesatria baja hitam..:kuang:kuang:

miszrLina said...

uits...
gaban komen?
sempat ek mr gaban mlawat blog..hik2...
mr gaban itu pandai mbaca yaa...
ingat dia lawan raksasa je..ahaks...
jgn mrh mr gaban...

saya said...

heheh..ummi-ye ke? sorry la..igtkan semua orang boleh baca. takpe2 skrg dah besar takde alasan lagi tak jenguk blog saya yg cun melecun nih. ahhaha

della pon suka gak ye gaban & kesatria baja hitam? itu memang aksi2 gila la zaman2 tu. mempengaruhi betol

lina-tu la dianya. gaban yg berkunjung 10tahun sekali tetiba je komplen. hahahaha.. hantam la

BlankQo said...

spacecop gaban mmg best :P