mari mencari....

Google
 

Wednesday, September 10, 2008

sweet ke saya?...


hehehhehe... you're so sweet katanya. fullamak.. biasa orang dok ngata saya ni sombong, pemarah, pemalas dan macam2 'pe' yang tak elok le tapi miszlina kata saya sweet. owhh..sungguh terharu maru saya rasa. anyway... terima kasih.

saya rasa semua orang pon baik. mana ada orang yang tak baikkan? tapi ada juga..jenis yang bermuka2 tu.. depan kita cakap lain belakang kita cakap lain. ehhh.. ini sudah lari tajuk da..

apa pon. thanks again. so, kepada anda yang membaca blog ini.. you're so sweet too...

5 comments:

miszrLina said...

hehe... dgn dapatnye gift nih...leh la sweet kan diri masing2..hehe..
smile! be happy =)

Janggeltrekker said...

Kalau dah ada org cakap awak tu sweet, betol la tu sweet. Kengkadang hanya org lain je yang boleh perasan keistimewaan diri kita.

eedany said...

Hello sweet...

:)

KV said...

mana gambar nak tgk sweet ke tdk ni. Hihi

saya said...

wahh...tq lina+janggel+eedany+kv.. all of u pon so sweet sangat sebab selalu bagi peransang kat saya..sayang awak semua

alamak kv.. kalo boh muka saya nanti terlus meletop pc u nanti...hehee