mari mencari....

Google
 

Tuesday, September 2, 2008

tag amenda?....

huhuhuuu...cikmilo telah mengtag lagi nih. hantam la. bila dibaca2 macam senang je kan tapi tak kisah le sempena memanjangkan tag si milo tu, buat saja la.



arahan pon kopipes je la ye. mwauhahaha.... (kemalasan tahap nirwana dah nih)

Ni arahan nya…

1. Copy gambar kat atas tu and post kat blog korang

2. Teruskan mencari mangsa seramai 5 org..(nak lebih pun takpe)

3. Setelah mengenalpasti mangsa yg sesuai, sila tinggalkan pesanan di blog mereka

bab nak kene carik 5 orang tu yang makcik terkisah2 sangat tu. almaklum blog ni tak ramai pengunjungnya. tapi takpe la, saya mengetag semua yang membaca blog nih. (kalau ada) terima kasih atas pengetagan itu. adiossss...

1 comment:

~Cinta Milo Ais~ said...

hehe...dah buat ye..tq2...selamat berpuasa :D