mari mencari....

Google
 

Monday, September 22, 2008

tag & award...

wahh... pepagi buka blogspot dah kene tag dan award. mmm... memacam ye tag dapat dari cik-sakura yang byk kasut dalam kereta dan award dari pn. izz yang sedang mengalami proses pening2 mabok kepayang.. wahh... mabok kepayang katanya. chewahhh..

kiranya saya buat 2-2 sekali le senang. malas nak tulis byk2 kali. so, kita tengok ye.

1st : tag dari sakura

* link to your tagger and post these rules on your blog
* share 7 facts about yourself on your blog, some random, some weird
* tag 7 people at the end of your post by leaving their names as well as links to their blogs
* let them know they're tagged by leaving a comment on their blog

apa ye nak kene boh 7 facts about myself.. ayoyoyoyooo..takde yg menarik nih.. hantam je la

1 - tak pandai masak. fakta yang tak dapat disangkal lagi

2 - suka terjaga2 dalam tidor, tak pernah tidor lena dalam tempoh yang panjang. telingan akan cepat je tangkap sebarang bunyi2 yang mencurigakan. hahahhaa.. ala2 spy gitu.

3 - makan semua jenis makanan, tak memilih. hantam la..eh, korang pernah ke makan katak goreng? huwahhahaaaa...

4 - blog ni didedikasikan untuk kesayangan saya-nezha

5 - saya suka cakap sorang2. hehehhe..serius wehhh...

6 - suka dimanja2.. sapa tak suka weehhh...

7 - bercita2 nak jadi permaisuri. buleh ke? hahahhaa... permaisuri dihati obek dah le. syukurr...

ok la tu kan. dari takde samapi ada 7 benda. kira facts le semua tu. hantam la.. so sakura.. tag telah diselesaikan. nak bagi sape lak?? mengikut perkiraan mangkok putih jampi mandrem saya.. calon2nya adalah.....

1 - latest addition of my bloggers list - pn. rose (crazybeautiful88)
2 - bakal pengantin - cik mala (nur-rosalinda) mana satu nama you daa....
3 - minuman kesihatan - cik milo - eh.lu dah pernah buat ke? if not buat if yes, buat gak lagi.
4 - ibu kepada cute adam - pn. mizrlina - eh.. u pun baru kene tag ye tapi lain punya.
5 - juga latest addition to my list - pn. arinna yang selalu sengal2. hehhee
6 - tak terpikir dah... semua la sahabat2 diluar sana yangs slalu menjengah blog ni..

dengan ucapan, selamat membuat tag ye.


2nd : award from izzizwa

huishhh..award orang utan? apakah saya macam orangutan?? huwaaaaaa... tak kisah la kan. orang utan pon orang utan la, janji menten cute je. hwuahahhaa..



apakah maksud award ini? save the orang utan or save the almost jadi orang utan?? hwuahhahahhaaa.. anyway, i pass this award to everybody who read my blog. thanks and please copy and paste the orang utan in your blog too..


ok la, dah settle semua tag award punya hal. saya hari ni ala2 lemah sikit. huhuhu....

No comments: