mari mencari....

Google
 

Wednesday, October 15, 2008

ada la sikit...

ada apa? huishhh.... mana ada duit sikit. duit banyakkkk!!!! hahahha.. mengada je kan. tak la. nak boh gambar pegi GH hari tu. ada la sikit ni ha kat hp saya. ada lagi tapi kat hp obek. kitaorangtak bawak pon camera, bantai je la guna hp. nampak tak nampak lain cerita yang pasti memori terpahat dihati dan ingatan. chewahhh.. start dah aya2 novel tuh. muwahhahaha.....


yang ni masa on the way naik. kabus je. macam dalam cerita hantu le pulak.



ini sebenarnya nak amik gambar space shot tu le ada orangtengah naik tapi ntah camne gambar orangnya tak sempat snap, so nampak tiangnya je la. wahhh.. seronok korang saya naik benda tu sampai 2 kali. obek sekali je itupon dia ngelat, pejam mata. mana aciiiiii. bak kata ada satu mamat tu bila lepas turun, 'terangkat bontot' hwuahahhaa.. sebab turun terlalu laju le tu kan. korang try la.. seronok. nanti la saya boh gambar saya naik flying coaster. wahhh.. ala2 terbang macam superman gitu korang siap pusing 360 la. ehh.. macam jakun lak saya ni walhal orang lain dah naik mintah hijau pegi GH. saya je yang ketingggalan. takpe la.. maafkan saya.



ini masa dah lemau badan. dah penat baru le tingat nak amik gambar bagai. so ini je la mercu tanda yang sempat ditangkap. nanti malam saya belek hp obek esok saya post lagik. kabus tebal kan??


ni masa turun dah nak balik. hujan lebat gila time tu sampai jadi gelap. tapi lawo le pulak sebab jadi kaler biru. menarik. wahh..tak sedar diri bahaya hujan2 lebat turun jalan bengkang-bengkok masih nak menarik tertarik lagi.

okeh2.. nanti sambong...

4 comments:

Nurmala said...

eh eh...
lamanye kita x g genting..
tgk pic ni terasa cam nak g lagi ke
nak pergi...nak pergi jugak!!!!1

Ummibatrisya said...

salam,

lama tak gi genting :)

kena kumpul duit ni nak cuti-cuti malaysia :)

eedany said...

wah! pergi genting...

lama dah x pergi genting ...

:)

saya said...

memang syiok tapi pergi sana duit sesaja yg kuar. pikir jgn tak pikir.