mari mencari....

Google
 

Wednesday, October 15, 2008

budak kena tinggal...

hahahha.. nak tengok muka budak merajuk kena tinggal tak dapat ikut pergi jenjalan? hahahhaha... sangat terok okeh muka dia. terus tak hensem dah ni.

jenuh pujuk korang. balik tu saya terus polok2 dia bagi makan sebab tengok kat pinggan dia terusik sikit je. aallalala.. siannya anak saya nih.. malam tu tido apa lagi.. bak kata saya semalam, dalam kain je bleom masok, lenlain habis dia je conquer, cium semua kepala tangan kaki perot saya pon dia cium2 jilat2 gak. haishhh... potong stim betol. hahahahhaa.....





lawo beno le gamaknya buat muka macam tu nezha???? gomok!




bluekkk.. kene jelir lidah. hhehehehe...

owhh... masa saya on the way nak pergi GH tu kan, masa tu still kat kl ni lagi la. terserempak dengan 1 kereta ni. wahhh.. ada tulis2 korang belakangnya. ingat dia tulis apa sekali dia tulisss....



nampak tak dia tulis apa? sorry la angle menangkap gambor tak lawo. dia tulis...


'YA ALLAH..
TAMATKANLAH AJALKU DENGAN MENDAPAT KEBAIKAN'



wahhhhhhhhhhhh.. terus insaf ni korang saya dengan obek 2-2 pon terkedu nih. tapi standard la.. insaf kejap tu je, lepas je potong kereta tu terus lupa diri balik. tapi at least owner kereta tu mengingatkan kita iaitu orang lain dan dirinya supaya buat amal le tu kot. hehehhee....

tapi lenkali saya nak tampal kat kereta saya 'YA ALLAH.. JADIKANLAH PEMANDU KERETA INI SEORANG YANG KAYA RAYA MAULANA TAHAP MULTI-BILLIONAIRE'. haaa.. baru betol. kene 44 orang baca doa tu termakbul le saya jadi kaya raya wehhh!!!!!

buat jangan tak buat.

5 comments:

Aleeya said...

he he klako tui...betoi tu lebih 40kali sebut jadik kenyataan, amen

eedany said...

cutenya muka mucuk2 tu tau!

cian terpaksa tak ikut jenjalan...

:)

saya said...

aleeya.. ha tu la.. saya pon dgr org ckp mcm tu.. tapi kalo btl2 mcm tu takyah keje le ye kiota.. dok tampal tulisan je la.. hehehe... amen..

eedany.. memang sian kat dia tapi nak wat camne...

Ummibatrisya said...

salam,

pagi tadi mujur ummi tak langgar keta crv dari belakang dan keta vios langgar ummi dari belakang :)

ini gara-gara keta mercedes yang pemandunya teramat pandai yang tetiba berhenti di tengah jalan dan cuba masuk lorong kanan untuk masuk simpang :)

mujur ummi tak turun penampar dia dua tiga kali :)

kalau tak entah apa jadi kat ummi dan kereta ku yang tak semewah kereta mereka-mereka itu :)

insaf sekejap :)

saya said...

aduhai ummi... sabar2. memang menyakitkan hati kalo perkara mcm tu terjadi. saya pon selalu je berdepan dengan keadaan yg mcm tu to & fro kerja. benci aaahhh.. eh, tapi bukan ke ummi drive BMW Z4 M Roadster??? hehehehe...