mari mencari....

Google
 

Friday, October 17, 2008

do you love me?...

hye.. sangat boring dan terseksa jiwa raga bakul tong besen dan jantung hati limpa hempedu saya pada ketika ini. obek just called me 5 minutes ago said that they only reached tapah at this time. its so heavy rain plus super heavy jammed. mmm... ntah pukul berapa le nak sampai tu. malam ni they all tido kat rumah makcik obek kat simpang pulai then tomorrow at 6am they'll start their journey to sintok. may Allah bless you obek. sure penat tahap dewa nih. alallalla... siannya dia.

opss... jangan sedih2. kawan saya yang sedang pening2 lalat itu si izzizwa telah mengawardkan saya dengan award yang sangat cute. siap ada big hug lagik tuh. tajuknya 'I LOVE YOU THIS MUCH AWARD' hehehhe.. sungguh terharu huru hara saya apabila menerima award itu. apa pon thanks. saya pon sayang anda semua walaupon kita tak pernah kenal secara bersemuka. cuma kenal melalui tulisan jwa di dataran maya ini. chewahhh.. start dah nak ayat2 novel tu. rentikan.

ini le award itu. so cute. thanks again.
so, seperti biasa, if saya dapat award atau tag, saya akan tujukan kepada semua yang baca blog saya ni. kalau ada kelapangan sila la buat.
esok maybe nak pergi kenduri kawen anak kawan kepada ma kat batu caves. alallalaa... say adah le tak familiar area2 situ. hantam saja la. tengok map kat kad jemputan ala2 hidop segan mati tak mau. ntah hapa2 je landmarknya, serupa tak de peta je. harap2 tak sesat esok.

2 comments:

debikdebuk said...

I love you too..



















hehehehe...

saya said...

yahuuuu.. i love you two three four five six seven eight nine ten!!!