mari mencari....

Google
 

Thursday, October 30, 2008

edisi lepas marah...


hari selasa yang lepas kan ke saya bercuti, yang konon2nya nak cuti 1/2 day tapi terus tercuti full day le pulak tu. that morning ada hal jumpa orang le. tapi sangat spoilt sebab orang yang dijumpa itu sangat arrogant, belagak nak mampos, macam dia je yang betol semua, macam dia je yang tau segala, macam dia je yang paling best dalam dunia ni. tak cukup dengan itu, suka lak merendah2kan orang, kalo bercakap tu kita ni macam budak sekolah darjah satu gamaknya. wahhh... ingat kita ni budak2 agaknya nak dicakap2 macam tu. ko silap orang la bercakap macam tu. saya memang diam je memula tapi lelama menggelegak gak jantong. bila jantong menggelegak memang ko kena la kan. padan muka ko. ingat kita ni mintak makan dengan dia agaknya. woiii.. kalo tak dapat pon tak mati la.. laki saya boleh tanggong hidop 777 keturunan makan tak habis tau. bukan macam ko tu baru ada sikit nama dah berlagak. macam bagus. perasan the best. tak disedarnya diri tu makan gaji je. sekali kena tendang buang kerja baru ko tau. dah le tua. dah tua buat cara dah tua, takyah nak colour2 rambot ko tu bagi kaler oren kuning bagai. muka kalo lawo takpe, ini bertepek sana sini macam monyet sarkis je. dalam banyak2 perkara kat dunia ni apsal tempat study orang yg ko sebok benor nak tau? ko pun bukan harvard graduate. takat2 grad kat u.s tu rentikan le. belambak orang grad kat sana ko tau tak. ello.. orang yang waras takkan ceritakan kelebihan diri kat orang lain la. all the good things tu will be revealed by itself, takyah nak kompang2 keliling kampong. ini sampai jenis kereta orang drive pon ko sebok beno nak tau pahal? ko ingat ko bawak vios tu orang heran beno ke? woii... takat2 vios tu tak heran la. mentang2 time tu saya hayak kancil je. nak ke tengok kereta yang lain? meh le datang rumah. ke ko segan sebab rumah saya lagi besor lagi lawo dari rumah condo ko tu. wahh..ditekankan di sini ye.. condo gitu. condo kejadahnya kalo takat2 kat area rumah flat je. saya mati2 ingat itu just apartment je. patot pon mentaliti pon macam mentaliti dunia ketiga. bongok. tak guna belajar tinggi2, pegang jawatan besar2 tapi busuk hati tak boleh tengok orang lebih dari ko. tau la ko takot i take over your place kan. sebabnya memang sah2 nyata i lebih bagus 300,000 kali ganda dari ko yang dungu tuh. puiii..... macam n punya perangai bukan orang takot kerja dengan ko, orang sebenarnya meluat dengan ko sebab tu orang malas nak bercakap dengan ko. wahh.. yang ko pulak memati ingat orang takot ke ko sebab tu orang dok follow je ye? hahahhaa.. sedar le diri tu sikit. setakat orang macam ko ni belambak ko tau tak. ko dapat kerja tu pon maybe sebab ko tu cable besar punya ada kat dalam tu. apa taknya. belom apa2 lagi dah inform si polan si polan tu pakcik ko la, kawan ko la, sepupu sepapat ko la entah2 orang2 tu haram kenal ko pon. ko je yang lelebih perasan. tapi i takde le dungu macam ko kan nak sebut segala salasilah tok nenek. sendiri mau ingat la. ko ingat nama2 yang ko sebut tu aku tak kenal? hek elehhh... bila aku tanya orang tu depa dok kata just kenal gitu2 je dengan ko bukan sedara pon. huiii.. malu siotttt.. pakkal le time tu ko dah takde kan. kalo tak, harus i bukan loudspeaker kasi ko dengar. orang macam ni patutnya dilonggokkan dan biar korang bercekau sesama sendiri. baru betol, boleh la lawan sapa paling terror ke paling kaya ke paling glamour ke. biasanya orang macam ko ni ialah loser, orang tak boleh tengok orang lain senang, orang yang busuk hati, pendengki, penuh dengan khianat. ubatnya untuk orang2 macam ko ni ialah bila kena sebijik macam ko kena dengan i baru nak sedar diri kan? hahahhaha... padan muka ko. buat la lagi. kot2 dah insaf bagus le. kot2 belom insaf kenang2kan le kenangan manis kita berdua di pagi selasa itu.. hahahhahahha.... damn u retard shitface bitch!!! im not holding my tongue for you anymore. since you are such a comfortable liar, hope you'll burnt in hell!!!!!!!

3 comments:

KV said...

erkk...panas lagi ke ni?
Mmg marah benar ni.

saya said...

hehehehe.. nampak je kv bagi komen terus sejuk nih. hahahaha... takde la..saya ni jenis marah kejap je..takde lama2..

TEACHER OF SOMEONE said...

sabar je la ye...
org mcm ni mmg kdg2 kt akan jmpe...
sj nk uji kesabaran kt je kot...