mari mencari....

Google
 

Thursday, October 9, 2008

gotcha!!!...

hehehehhehehe.... hari ni kecoh office sebab bini bos mengamok. hahahhaa... sudah dapat tangkap lakinya ada aweks lain. lantak le sana. rupanya petang semalam around 730pm the wifey called my accoount girl, asking about the credit card payment. luckily the girl didn't remember the exact figure and the statement details. she just said the payment cheque was out through courier service.

no wonder this morning pon my bos did asked me about the payment. he even asked weather did i called the bank customer service yesterday and of course im not into calling anybody as its not my priority. lantak pi la hang. dah tau nak berendek yang hang pi off handphone tu apsal?? and im very sure that the girl knew that my bos is a married man. so, bila bini called tak dapat2 asyik masok voice mail je harus le mengamok bini dia tu. hehehhehe.... entah lah.

so, tadi my boss did remind us not to tell anything to his wife if she called again. just say don't know is enough. hahahah... memang pon. yang pelik tu camne lak si bini boleh dapat nombor hp budak account tu? ni sah aktiviti menggodek hp time laki dia mandi la tu. tu la dianya.. kata queen control tak boleh gak sebab lakinya pon gatal semacam. harus le makcik tu over
protective. hhehehehhee...

dulu pernah sampai bini tu pasang private investigator to monitor and locate where is her husband about since he keep on missing in action. ended up with she caught him while in the action!!! hahahhahaha... havoc korang. my bos sampai lari terjun tingkap. haru-haru...



habis camno tu? apapon, my bos memang terkenal with his gf long list history. tak serik2. entah la. orang kaya2 memang macam tu kot. nak komen pon susah, tak komen pon susah. tak pasal2 1 office tau hal peribadi cerita kat rumah. tak sedap la macam tu. nanti staff tak hormat payah pulak. hantam la labuu.. jangan bini ko datang office bawak parang sudah.. haku hempok 2-2. hwuahahahahhahaa...

so kepada suami2, jangan le membelakangkan bini sangat2. cuba la korang yang kene if bini ada boyfriend kat luar. baru korang tau langit tu tinggi ke rendah. kita pompuan lak if smell something fishy about our partner, jangan cepat ngamok2 lak. check dulu if betol baru belasah.. baru la gotcha!!!!

8 comments:

cHeRyNa PiReS said...

hahahaha...saya, tergelak besar la bace posting nieh...anywayz, pandai makan pandaila simpan kan....yg wife pon ngamuk2, tak tau malu ke? silap lagi naik lemak la hubby nanti menjadikan itu alasan:D

ape kaba arinieh? thanx 4 visiting me back...:D

Ummibatrisya said...

salam,

kesian ada kelakar pun ada :)

Janggeltrekker said...

Wah first time dengar cerita ori macam nih..hhehehe sonok gak..

Nurmala said...

hahaha..
kelakar la...
pandai makan,pandai lasimpan..
eh eh..pandai2 pulak aku nih

Lee Novotny said...

Hi uols...first time mak kat sini nih..thx for visiting my blog tadi...

Well what can i say, jantan ni pantang tengok pompuan dahi licin skett dah truss lupa dia tu dah berbini beranak bagai... kalau pompuan buat the same, hah mulalah rasa tercabar! Bodo punyer olang!

Rozie said...

kihkihkih...
macam dalam movie madu 3 plak...

BlankQo said...

erm, aku ingat cite2 cmni cuma wujud di slot samarinda jer.. rupanya ada jugak kt dunia nyata.. haha :P

saya said...

hai CHERRY, JANGGLE, UMMI, MALA,ROZIE & BLANKQO.. itu le dianya. ini kisah benar tau korang..bukan cereka sains fiksyen ke hapa. heheh

to LEE.. thanks for dropping by..