mari mencari....

Google
 

Monday, October 6, 2008

i love monday...



wahh...seronoknya hari ni dah isnin. hari bekerja setelah bercuti lama. baru le bersemangat hidop. hehehhee... apsal? ada yangtak suka ke? jangan la macam tu. kalo takde kerja nanti takde gaji. kalo takde gaji nanti camne nak pegi shopping2. kalo takde shopping2 harus le hidup bertambah dull kan? hehhee... so untuk menyedapkan hati sendiri baik le bergembira di tempat kerja.

alalallalaa... biasa la tu. memula je malas nak pergi kerja. almaklum, dah terbest lak tidor lepak kat rumah tu. nanti if fail2 semua dah terlonggok kat atas table baru le bersemangatkan. lagipon patutnya lepas raya ni kena le kerja dengan lebih ceria. dah takde alasan lagi raya mood la, holiday mood la. sekarnag ialah kerja mood. amboi, amboi, amboi.. panjang lak ceramah pepagi buta ni kan.

anyway, saja je la bagi motivasi sikit kat kawan2 semua. okey. kang sambong lagi. nak buat kerja dulu. i luv u monday!!!!!

2 comments:

biskutrajin said...

errr...i still hate monday la..

saya said...

me too..