mari mencari....

Google
 

Friday, October 31, 2008

just got it...

phewwww... akhirnya setelah menunggu, tiba juga la coke yang menjadi isu ni. baru kejap ni at 1208pm the boy came and give it to me. luckily he said, sorry, thank you ma'am. lega.


ini le coke tu. meh sini nak rasa apa sedap beno ke udah bertukar perisa jadi oren ke hapa ke. huhuhuu... isu sungguh la.

by the way, habis sudah episod marah2 saya. moga2 lepas ni jangan le jadi hal lagi. to canadian pizza sorry juga if i've said something bad to you. as for you, please take a good care of your customer or you'll lose your current and future customer, definately. kindly send out your customer service staffs to attend communication training. kalo tak reti meh sini saya bagi training free. ahhahahha....

ha..sesapa nak coke tu hambek la..benci ahhhh... lambat lak coke ni sampai if not saya bagi je kat cleaner tadi.

4 comments:

izawani/JEEN said...

Kelakar betul...

~dARlee zURiS~ said...

hahaa..akhirnya!
kena minum tu
susah payah nak di hantar tu
~coke kontroversi~ ;P

Ummibatrisya said...

salam,

kena minum tu :)

jangan lupa simpan botol buat kenangan :)

saya said...

hehehe..macam2 la korang ni. takmo minum la ntah2 they all dah sumpah2 air coke tu. huwahhahaha...