mari mencari....

Google
 

Tuesday, October 14, 2008

mc lagi..

dah kata semalam dapat mc sampai 2 hari. boring gila dok kat rumah. pagi tadi bangun pagi macam biasa.. macam nak pergi kerja tuh. tengok2 then bila semua dah senyap tido balik pukul 10am baru bangun. bangun2 terus lapar siap2 keluar pergi makan. dah kata makan pukul 10am, breakfast dah habis, nak tunggu nasik lunch belom siap masak lagi. pergi ronda jusco pon baru nak terbukak. boringggg!!!!!!! last2 makan kat kedai mamak. my last resort. benci la. tapi makan jugak nasi dengan lauk kari kambing. hahhaha.. bior kasi darah naik sikit le kan makan le kambing.

balik rumah tak buat apa. alahaii.. boringnya. baik pergi kerja kalo macam ni. so tengok tv je la. nak bukak tenet ala2 malas le pulak. kalau dah memang perangai pemalas tu suruh dok tengok tv nmalas. memang dasarrr!!!!

dah 530pm baru le terhegeh2 nak bukak tenet. saja je la nak update blog. nezha tidor mengempek je mamat tu. tinggal tak masok dalam kain je dia tu lenlain memang dia je qonquer. sampai susah saya nak bergerak. asal saya gerak je dia pon mengekor. suka la tu tengok saya ada je 24jam mengadap dia. ni dia tengah tidor. selamatt.. kalo tak harus nak duduk atas laptop ni. mengacau jek.

apa lagi ye nak cerita. malam ni taktau apa program. kene tunggu program obek la. cadang nak jalan2 cari makan tapi malas le pulak nak keluar nak bersiap2 tuh. asyik malas, malas, malas.

ok la.. esok saya kerja. sure havoc kat office tu 2 hari saya tak datang. benci aahhhh!!!!!

bila kerja mals pergi kerja. bila tak kerja malas dok rumah. apa punya manusia la nih. hehehhehee... serba tak kena. nak ikut kehendak hati je. melampau tu (ingatan untuk diri sendiri ye)

cuaca hari ni panas betul ye. terik. jangan panas nak hujan udah le. semalam masa balik dari g.h tu hujan lebat ya rabbi. sampai tak nampak jalan. takot betol. mujur jugak turun cepat. if lagi lambat entah le camne. dah le jalan bengkang bengkok, mengerikan betol. rasanya cukup la kali ni pergi g.h. lenkali takyah le. dah merasa dah. lagi 4 tahun baru pergi lagi. takde le best mana beno just nak have fun boleh le.

No comments: