mari mencari....

Google
 

Monday, October 13, 2008

mc...

hari ni 13/10/08 saya mc. hehehehe... mc ciptaan sendiri. standard la.. jumpa je la doktor cakap nak mc nanti dia bagi la. tapi korang jangan try lak. saya memang pegi jumpa family doktor saya. harus le dapat mc kan.

memula tu sebenarnya nak pergi kerja. dah siap pakai baju semua sekali obek kata alaa.. takyah pegi kerja la, kita mc je la hari ni. saya kata apsal nak mc? ada apa plan? takmo la sebab nanti nak cuti lagi dan lagipon kat office kerja tak berapa banyak. so rasa ala2 rugi gitu la if tak datang kerja. obek kata ada la plannya. sudahnya saya ni termakan le jugak hasutan tu. nezha pon bergolek baikk punya asyik nak memerap je. so mc le saya. pergi jumpa doktor amik mc tapi still cek2 apa yang patot kata tekanan darah ada sikit rendah tapi tak le terok beno, still okeh. takpe2.. tak perlu dirisaukan.

pergi breakfast, obek bawak pergi tempat kerja dia kejap kasi settle benda sikit then off we go. kemana? hehhehe.. ke genting highland. wahh... gila tak pernah2 pergi genting highland dah dekat 10 tahun nih. memula tu risau gak sebab sekarang ni musim hujan takot le apa2 kat atas tu mana le tau kan. tapi hati meronta2 nak jugak pergi sebab teringin sangat.

memula tu obek bagi pilihan nak pergi melaka, johor or genting. saya pikir2, melaka johor tu jauh beno. if nak balik hari nanti terlalu penat. lagipon dah selalu turun selatan tu. itu yang menyebabkan lagi memberontak hati nak pergi ke genting tu.

so pergi le kami. perjalanan ok. cuaca ok. semua kira ok le. tapi heran gak le kan walopom monday but still ramai orang le. apa agaknya depa2 tu pon mc gak ke macam saya? hahhahaha.... hantam la. apa yang pasti rm lebor. tak de la beli apa pon but memana ride yang ada gambar tu saya beli if gambar saya ada. heheheh.. saja la buat kenangan. segan le nak boh kat sini tapi if you all pegi try la. best jugak. so, semua ride saya naik walopon pada memulanya hujan2 gerimis. suspen dah ni. ntah hapa namanya yang naik tinggi tu pon saya sampai 2 kali naik. wahh...syiok.. obek kata tak padan dengan sempot. hahhahaha.. lantak la. maybe keadaan tu boleh elokkan penyakit saya apa salahnya kan.

banyak nak cerita ni tapi tak larat le pulak nak tido. opss... esok pon saya mc lagi sebab doktor bagi 2 hari.i luv u la doktor!!!

3 comments:

Nurmala said...

wak!!!!
saya pon kadang2 tu beli je mc..wakakaka...alamak!! terlebih sudah..

~dARlee zURiS~ said...

hehee..zuris takot nk bli mc
tp..pura2 sket nk minta mc adelah.
hmm..same je lah kan?;P

wah..bestnye g genting
dah lama x g
last g pun 3 thn lepas
mesti bnyk mainan2 baru ek..

saya said...

wallawehh... saya tak beli ye mc tu.. doktor yang bagik. hehehhee...