mari mencari....

Google
 

Friday, October 24, 2008

muka bangun tidor...

malam tadi saya tidor cepat. 930pm dah tido. tak la tido, baca2 buku dulu, borak2 dengan nezha, infact saya je yang bercakap, dia apa tau, mau-mau je yang dia sebut. belek2 dia sampai penat then tidor. kiranya masih awal jika dibandingkan dengan hari2 biasa.

kan tadi cerita obek mengada pukul 12am call cakap dai kat tempat kerja. harus le makcik hangin. sekali dia ada kat depan daa.. hahahha.. chewahh... lepas celebrate lebih kurang wish lebih kurang time to eat cake le pulakkan. walo pon kecik je tapi jadi la.


ini le dianya kek tu. tak habis pon. kek coklat dengan apa ntah lagi satu tu..
macam tak pernah beli pon yang perisa tu.


mamat kepochi biasa la. bila dia dengar saya bagnun dia pon nak jugak bangun tidor. disebabkan tahap kepochian yang melampau, mata dia tak boleh bukak tapi mulut still mau-mau suruh saya dukong dia bawak ke mana saya pergi. adohaiii.. 1 hal le mamat nih. so, dokong bawak pergi living room. tengok muka dia.


saya letak atas kerusi mata pejam tapi masih nak menyebok. tak boleh orang nak beromatika sikit la dia ni.



see... time dia memang tu kelakar sangat sebab dia tersenggok2 tapi still takmo kena tinggal. if dia rasa saya bangun dari kerusi dia automatik buka mata. saja saya menyakat dia saya bangun duduk bangun duduk. hahahahha... tensen je mamat tuh



then sua2 kek tu kat mulut dia. wahh.. jilat2 tapi mata still terpejam nih. sangat naughty tau tak. so dah merasa sedap kek coklat tu baru le bukak mata. amat le tak hensemnya muka budak ni baru bangun tido. menguap bukan main panjang. haihhhh....

tapi maybe sebab nezha pon takde mood nak makan, so kitaorang just merasa sikit je la kek tu then tido balik. obek pulak off to work. hahahahhaha....

makcik dengar 2nd batch present udah dapat. yeaahhuuuuu... thanks obek.

No comments: