mari mencari....

Google
 

Monday, October 20, 2008

rindunya...

disebabkan nezha mondom je hari ni saya pon ikut mondom jugak. nak buat apa pon takde mood ni asyik dok tingat kat dia je ni. huhuhuhu.. lambatnya pukul 6pm. nak balikkk... rinduuuu... nak jumpa nezhaaaa....

pagi tadi bangun pon dia tak le berapa ceria sangat. main pun nak tak nak je. aduhaii.. kenapa kau nezha? sakit perot ke? uk-uk ok je tengok. stress ke? ayyoyoyoyo...



ni pic pagi tadi. saya main2 dengan dia tunjuk bunga atas dining table. biasa dia if nak panjat dining table tu saya memarah hari ni saya yang suruh dia panjat main. konon bagi dia bersemangat sikit la kan. itu tangannya bergerak2 itu la pasal jadi kabur macam tu. muka pon macam tak excited je.


see.. kejap je dia main lepas tu diam semula. uwwaaaa.. saya sangat susah hati ni. harap2 petang ni jangan le hujan dan jangan jem. kalo tak jem boleh pecut sikit nak mengejarkan takot vet tu tutup pulak.

malam ni obek kata nak pergi raya kat mana ntah. saya kalo dah jadi hal macam ni malas le nak kuar. tak suka la. tengah susah2 hati ni nak kena tingalkan pulak nezha. takmo la. pegi next time je la. lagipon dah 20 syawal dah nak raya amendanya. tak habis2 raya. pegi beli tong gas tu lagi berfaedah tau tak. saya nak makan telor goreng pon dah tak boleh, ate.. udah gas takde camne gayanye nak memasak.

owhh.. emosi bercampur-baur sungguh hari ni.

2 comments:

eedany said...

ciannya nezha... sakit perut kot?

semoga nezha kembali ceria.

sanyaleeya said...

tq eedany.. tu la pasal.. saya sakit takpe jangan nezha yang sakit. sekarnag dah okey dah dia..alhamdulillah