mari mencari....

Google
 

Friday, October 31, 2008

saje je...

takde apa sangat yang nak diceritakan. cuma nak boh gambar mamat ni makan je malam tadi. tapi pelik tau sebab malam tadi kan saya kenkononnya makan piza tuh tapi mamat ni takmo le pulak. kalo tak tu pantang tunjuk mencicit le dia. entah le apa kenanya. takpe la.. bukan sedap pon. so sesambil saya makan, saya temankan le dia makan. dah kata dia ni kalo makan nak kena mengadap harus le mengadap je kan.


makan dengan begitu tekun sekali tak toleh dah kiri kanan. nasib hang le nasha jadi alas tempat makan anak saya je. hehehehe... lepas makan lap mulut dengan tisu ye. nezha ni kadang dah jadi macam saya lak. makan sikit lap mulut, makan sikit lap mulut. agaknya itu pasal dia suka if saya dok mengadap dia sebab ada tukang lap mulut. kalo tak tu dia mau-mau je la kojenya.



huishh.. melampau2 beno ke laparnya tu nezha sampai ke atas lantai perginya makanannya tuh. takpe la. buat la apa yang suka pon.

lepas makan lepak2 kejap tak silap 930pm dah tidor dah. standard la.. konon cadang nak baring2 je rupanya terus lena. mimpi apa ye malam tadi? mimpi macam2 tapi dah lupa lah. ops.. lepas tu tidurku terganggu dek panggilan telefon from obek yang bertanya macam2 soalan pelik. ggrrrr!!!


owh nezha.. apsal dah kurus sekarang? susah hati ke? diet ke? tak cukup makan ke? lalallala...

actually dia kan ada meeting malam tadi sampai pukul 10pm. tapi dalam pukul 9pm macam tu saya telah meng mms kan pic saya dengan nezha baikk punya posing dengan caption yang ala2 gatal. hwuahhahahahha... ingatkan obek takkan reply sebab dia jarang check hanphone time meeting2 tu. sekali dia reply da.... dia reply "gatal oby ni'. mwuahahhahaa....

eh, obek tu kalo reply sms mesti pendek2 je ayatnya. pelik la. yang kita ni beriya le menulis bagai nak rak ala2 2 pages dia kang reply pendek je macam ok, dah, belom, nanti, tunggu dan seperkataan dengannya. nak tunggu dia reply panjang2 tu dia tunggu dia meroyan baru boleh merasa. benci tau. buat bazir je hantar sms rate sama gak tulis pendek2 lak. ke memang lelaki macam tu malas nak menulis? ke pompuan je yang memang rajin tulis2 sms nih. ye la, pada saya dah le jarang2 call, so bila sms tu nak le tulis byk2 seperti yang saya nak cakapkan. entah la labuuu...

okey, to everybody, have a great weekend ye. semoga kita semua ceria.

5 comments:

one love said...

have a great weekend too :)

eiza said...

comelnyer kucing ni.. bulu dia mcm david arumugam lak.

debikdebuk said...

abis la nasha geli2 pasni. Kena vodoo dgn kucing ko tuh...

payarumput21 said...

salam..

hmmmm.. balas pendek.. penuh makna.. One word says it all!! hahaha..

:-) Salam perkenalan dan terima kasih kerana menjengah ke blog saya..

saya said...

ala 1-luv--mine is not okey la..down with fever.

ayoyoyo..david arumugam pulak perginya eiza.hahah..

debik..takkan le sampai kene vodoo minah tu..plg hbs bau busyuk uk-uk nezha je

salam to you too miss paya...