mari mencari....

Google
 

Wednesday, October 22, 2008

sempena nak raya ni...

sempena nak raya ni.. nak le jugak. nak raya amendanya? syawal pon dah tinggal hujung2 kuku je. syawal yang dipenuhi dengan open house dan tidak disusuli dengan puasa sunat syawal. huwahahhahaha.... berceramah le pulak. parah2.

tak de la.. bersempena nak raya devali ni.. saya pon ala2 tingin le pulak baju macam ni. namanya salwar. agak2nya singkatan dari seluar kot. entah le. idak le pulak makcik mengecek sejarah terwujudnya salwar ni. yang pasti ada fesyen2 yang lelawo.

hari tu ada minta kat obek, dai kata ap atau. dia kata, elok benar if saya pakai baju ni sebab nampak sebijik anak k*l*ng. huuwwaaaaaaaaaaaaaa!!!!!! benci aahhhhh!!!! tau le saya ni merelit sikit, sampai hati. tapi disebabkan dah kutuk2 saya tu dendanya ialah kena belikan jugak baju nih. ahahhahaha



yang ni lawo kan. design dia pon simple yet menarik.
yang penting material dia tu



yang ni pon lawo. tetambah yang kaler kuning tu. lawoo..


yang ni dedua lawo. kalo dapat ni pon best jugak.

so missi selepas ni nak pironda kat mana ye nak carik ni? rerasa kalo ye pon nak beno idak le makcik ke brickfield.. gulap gulita nanti tak sanggop. alala...kl belambak yang penting kena carik yang cecantik yang ada beads2 dan design yang cun2. jangan beli yang nampak ala2 pompuan bangla. pengsannnn!!!!!

satu ketika dulukan pernah glamer baju kurung dan kebaya buat dari kain sari. wahhh... sanggop ni perabih duit beli kain sari ber-rat2 harga. tapi kualiti mesti la cantik.... ahh.. namapon pompuan. esok2 kalo ada designer buat baju kurung dari jenis patch2 macam cadar tu pon nak jugak try. macam2 hal. nafsu, nafsu...

salwar ni kalo suar dia kecik tu baru lawa. kalo ada yang lagi satu jenis tu suar kembang tu tak lawo, tetambah macam saya yang pendek ni. hahahahhaha... harus tenggelam.

korang tak tingin ke? tukar2 citarasa fesyen? hehehhehe.....

No comments: