mari mencari....

Google
 

Sunday, October 5, 2008

tidorrr...


wahh... hari ni memang betol2 balas dendam tidor 24jam. pagi tadi bangun lambat. 925am. lantak la. itu pon tersedar sebab cousin call tanya kat mana nak ajak pegi beraya. saya punya jawapan tengah beraya le nih ada kat kuantan. hahahhaa... kuantan benor le tu. kuantan atas katil. lantak la. malas nak jumpa manusia hari ni. so bila dah terjaga tu dah tak boleh tidor. bangun kemas lebih kurang, bawak nezha pergi mandi. yeahhhh.... si busuk saya hari ni mandi. baru la mangi2 sikit.



nezha mandi. hehhehee.....
sementara dia mandi tu saya pergi ke midvalley cari apa yang patot dan have brunch. hahahha... kononnya lapar bebeno ni so pegi le makan kat manhattan fish market ke hapa namanya. mak datok. punya besar dia punya serving. baru makan starter fried mushroom dah kenyang gila. tapi sedap mushroom tu. bila main course datang dah tak larat masok. tapi makan juga. sekali pbek pun dah full sangat ajak saya blah saya kata ada lagi la dessert. hah!!! bapak terkejut le pakcik tu hahahhaa.. mana saya tau serving dia besar. kalo tau takyah order main course, amik starter je dengan dessert. then tapau je dessert tu sebab dah kenyang sangat.

lepas makan pusing2 kejap dan pergi petworld kat atas tu cari barang nezha la. cari flea collar baru, bedak dia, shampoo dia. wahh.. barang dia pon dah 2 belah tangan punya harga. takpe la.. nak buat camne. nampak ada kasut untuk cat. so cute.. nak je amik tapi obek kata takyah dulu la sebab macam tak banyak sangay choice. nanti2 saya beli la. kendian ingat nak beli collar baru tapi takde yang menarik. so, lepas beli2 barang nezha tu turun bawah lak beli tako tao. fav saya tu. semalam pon makan tako tao jugak. obek kata nak saya kembang macam tako tao tu. hishhh... tak baik tau kutuk2 saya. hehehheee.... eleh, dia tu boroi tak pe lak

octopus tako tao.. gambar amik kat tenet je

hari ni memang beli makanan je kerja saya. biar la situ. habiskan duit raya dengan beli makanan takpe kan?? eh.. apa, ingat saya tak dapat duit raya ke? dapat laaaaa.... amount? hehhehe... ada la rahsia.
balik amik nezha. wahh.. dah handsome dah sayang saya tu. balik makan lagi yang beli2 tu then tidor sampai pukul 630pm. melampaukan saya? biar la. esok dah start kerja. tadi dengar kat radio jalan dah start jammed2. haa.. camno? eee..malasnya nak kerja.

so, ini la tengah lepak je kat rumah. ingat nak kuar pergi jalan beraya pon obek pulak ala2 malas. nak tengok tv katanya walhal saya tau dia tengah nak menggodek cd baru dia. owhh.. tadi pon saya beli cd piano. obek memang hangin je if saya beli cd2 instrumental macam tu. hahahha.. dia tak suka, saya suka beno. bukan tak suka, boleh dengar tapi dia cepat jemu.
apa lagi ye yang saya buat hari ni? mmm.. rasanya takde apa la. itu je. lepas ni lepak2 je takmo pegi mana2. esok nak kena bangun awal dan kuar rumah cepat sebab sure jammed. benci ahhhhh!!!!!!

tetiba je menyampah tengok iklan cel**m 'will u marry me, sir?' macam laha***!!!!!!!!!!!!!!!!

dah takde idea lain ke tukang buat iklan tu?? punya nak dapat murah punya rate sanggop nak cari laki tepi jalan macam tu. pompuan lak tu. ini boleh dikatakan discriminasi gender nih. chewahh... tak pasal2 nak emo lak kan. memula dulu 'akak nak jadi kakak saya?' menyampah jugak.

opss.. by the way, obek sekarang tengah gila benda kat bawah ni. gila!!! dari beli benda tu sampai rm20k baik beli gelang besau untuk saya. ada paedahnya... kompom tak susut nilai, makin naik ada. tak serik2 lagi jatoh motor dulu sampai patah2 tangan berjahit sana sini udah macam muka lanun dah. eeee...takde paedah betol.

-vs-

obek... lupakan hajat manismu itu....

2 comments:

akirasuri said...

Haha.. Dah lama dah tak dengar orang cakap MACAM LAHA***.. :))

Selamat Hari Raya ek..
Maaf zahir batin.. :)

saya said...

ayoyoyooo... ampunkan saya. tak de la nak jadi jahat macam tu kan tapi ala2 bengang je. hehehhe.. sorry yek. selamat hari raya panda!! hehhehee..