mari mencari....

Google
 

Thursday, October 30, 2008

tomei ke...

alalalalala tomei tomei musyuk musyuk gumuk gumuk.. ye la.. tau la awak tu tomei konon. toomei apa masam ada la muka baru bangun tidor hidong meleleh seleme eewww... musyuk musyuk pon sayang dia...



ini le jam loceng saya tetiap pagi without fail. kalo dia garu2 gigit2 mau-mau tu confirm jawabnya udah 530am. gamaknya kalo nezha boleh bercakap harus disebut assola tu hairumminannaummmm... hwuahahhahha



eh, apsal muka macam ni ha? lawo sangat ke tu? kalo dah nampak orang amik camera tu buat la pose2 sikit. bagi lawo hensen sikit muka tu jangan le macam ni pulak. appa laaa.... sejak2 panas ni bukan main lagi dia. tau je saya tutup lampu living room means nak masok bilik dai la dulu yang mencicit lari masok bilik amik port. sebabnya nak tidor sejuk le tu. haihhh.. over tau mamat nih. nezha musyuk masam pon i luv u nezhaa!!!!!!!

4 comments:

Mommy Lily said...

comelnye kucin diaaa... geram rasa nk gigit2 saje

KM said...

Hi...i don't understand Malay but i just want to tell you that, THAT IS A VERY CUTE CAT you got there....is that yours?

Thanks for dropping by my blog earlier...have a nice day.

TEACHER OF SOMEONE said...

so cute...
hehehehe...

saya said...

mommy-gigit je.. dia pun suka je gigit saya. gigit2 manja gituu

km-thanks for dropping by & the complimentary and yes, he is mine!!! hehehe..

fiqah.. sape? sape cute? saya ke? owhh.. tengkiuuuuuuuuuu.mihahahhaa