mari mencari....

Google
 

Friday, November 28, 2008

award apa???...

kussss semangat.. pepagi buta buka blog dah dapat award dari puan paya rumput. mujur juga award, kalo tag2 saya lemah dah. takmo dahhhhhh.... eh, award je ke, hadiahnya takde ke???

award apa ni ha?? kecik beno tulisanya tapi rerasa macam 'I LOVE YOUR BLOG' la kalo tak silap. hehehe.. love blognye je ke, puannya takmo di love jugak ke...




tapi ada syarat le pulakkk...

  • letak award dalam blog memasing

  • Link semula kepada pemberi award

  • Bagi award kat 7 orang bertuah

  • Tinggalkan la mesej pemberitahuan kepada penerima baru

haaa... jadi penerima anugerah award bermaskotkan monyet tersenyum ini ialahhhhhh.....

azwa

darleezuriss

echah

faizah

janggel

mala

huhuhu... sekian, terima kasih.

4 comments:

~dARlee zURiS~ said...

ohhh
tq..tq..
tomey nye award ;)

Nurmala said...

terima kasih kerana meng'award' kita..nnt kita tepek kat blog kita ek

saya said...

darlee & mala : saya pon dapat pn.payarumput yg bagi..so saya pass pulak kat anda semua

payarumput21 said...

Salam..

Hehehe.. boleh la si pak itam yang kuat merajuk tu buat kawan..