mari mencari....

Google
 

Tuesday, November 4, 2008

benci...

hari ni takde mood betol la. banyak je perkara yang menyakitkan hati berlaku. cuaca pon tak menentu hari ni. eee... rasa nak hempok2 je orang2 kat sini dengan kerusi tau. ada je yang menyakitkan hati.


lepas satu-satu ada je masalah yang datang. masalahnya semua tu masalah orang yang kita pulak kena selesaikan. semua hempok bagi masalah tu kat kita. mangkok ko la.. benci. kalo dah jadi manusia tu cuba la hidup tu bertanggongjawab sikit. jangan bila dah jadi hal ko senang2 je humban bagi kat orang kasi settle. banyak lemak ko. bodoh.



totally out of mood betol la. obek lak cakap kerja malam ni. lagi menyakitkan hati. kerja je 25 jam sehari semalam. benci betol. orang baru nak ajak kuar cari barang. barang banyak yang dah takde. tu lagi satu. keje, keje, keje. pegi la kawen dengan laptop dengan wire cable semua. takyah kawen dengan manusia.

3 comments:

~dARlee zURiS~ said...

ish ish ish..
sabo..sabo babe
tarik napas pjg2 ye..

tp..ok pe kalu nak hempuk ngn kusi tu
hempuk je..jgn x hempuk =P

Ummibatrisya said...

salam,

sabar separuh dari iman :)

saya said...

kadang2 dah tak boleh sabar la..saya bukan jenis nak marah2 depan orang. kalo saya marah selama ni pon marah dalam hati je. jenis saya bukan jenis jerit2 tu. saya lebih suka marah dalam diam... marah dalam hati tapi makan diri sendiri. selalu je jadi mangsa orang amik kesempatan atas kebaikan kita.