mari mencari....

Google
 

Friday, November 28, 2008

dah dapat dah...

alhamdulillah... akhirnya dapat juga saya jambu air idaman kalbu ini.. kan hari tu saya cerita yang saya kempunan jambu ni cicah sambal kicap, malam tadi saya dah dapat.

ini semua kerana jasa baik obek. rupanya sebelum obek pergi dia ada pergi ke cheras buat kerja sikit then nampak le buah jambu ni. dia terus beli untuk saya dan letak kat rumah. owhh.. saya suka dan sedih. uuwwaaaa.... dia beli juga nasi goreng ikan masin untuk saya dinner, siap boh dalam fridge, tapi saya tak makan pun. tak lalu la. takde selera. tak boleh masok. dan siap tulis note lagi. uuwwaaaaaa...


ini le jambu yg dah buat saya kempunan sampai luka2 jari ni.
memang saya gigit dia bebetol. geram tau.


jadinya saya makan le jambu ni malam tadi. tapi sambal kicap tu udah terpedas le pulak, terus spoil. orang nak macam manis2 sikit tapi terlebih potong cili kot. huhuhu.. takpe la, janji dah lepas kempunan. lepas ni takmo teringin2 lagi la. buat susah saya je. orang lain pon susah juga especially obek sebab nanti dia pening kena dengar saya bebel dan nak kena cari makanan yang saya nak.

thanks again obek. balik cepat ye. uuwwaaaaaaaaaaaaaaaa........

2 comments:

~dARlee zURiS~ said...

alaaa...sweetnye obek :P

suka jambu tu ek?
kat tapah belambak2
meh dtg sini mkn puas2 ek..
hehee..

saya said...

hehehhe..tapah tu youuuu... apa tak cakap kat zimbabwe je terus. hahahhaa... obek sweet? kalo dia tau tu harus kembang seminggu....