mari mencari....

Google
 

Tuesday, November 11, 2008

dengki lagi...

nezha kan dia memang ada satu sifat dengki tau terhadap saya. apa jugak benda yang saya nak buat mesti dia menjealous tak tentu hala. dia tu kehendak hati dia saya kena dok mengadap muka dia 25jam sehari baru puas hati dia.

semalam kononnya nak le membaca paper. so letak paper kat lantai nak baring2 la konon. sekali dia dengan selambanya telah datang kat paper tu dah duduk atas paper tuuuuu.... aduhaiii sayang intan payung lamborghini jet pejuang m16 ooiii...... harus le saya hangin. tolak2 dia buat nehen je. buat tak tau je. macam takde apa2 berlaku je. eeeee..gram betol. bila saya nagkat letak tempat lain dia datang balik still nak dok atas paper tu. aarrggghhh... sudahnya saya tak baca paper pon. tengok tv sajorr...



tengok... baikkk punya posing dok atas paper. dengan mata ala2 stim dia tu. hahahahhaha....

bila dia tengok saya tak layan sebab saya tengok tv chewahhh.. dia pon datang dekat la ni. dah lupa la tu dengan paper tadi. haru2. dok melingkar kat kaki saya. agaknya kalo boleh masok dalam perot saya pon nak masokkan nezha???



muka ganas le konon...uhuhuhuh....



bluweekkk.. jelir2 lidah pulakkk...



insaf dah... mata kuar air tu.. habuk la tu.

kalau melayan dia tu memang takde kesudahannya. malam tadi pon dia tak tido awal. entah apa la yang diterokanya kelentang kelentung memalam buta. tak kuasa la nak tengok sebab say malam tadi pon dah tak berapa sihat sangat. tapi pagi tadi bangun tengok takde apa2 yang ganjil berlaku selain dari bantal sofa yang tergolek. itu standarddddd......

aduhhh...saya rasa nak baring je sekarang ni macam tak larat betol.

2 comments:

KV said...

hehe..dia sungguh penjeles!

saya said...

kv---dia memang menjelessss