mari mencari....

Google
 

Thursday, November 20, 2008

diet konon...

hehehehe.... mana ada diet. takde maknanya. cumanya tak sempat nak makan. pagi tadi teringin sangat nak maka meehun goreng, tapi pon tak sempat. kata cuti sekolah tapi jalan jem seperti biasa gak, malah bertambah teruk je saya tengok. ye la, tau la yang cuti tu bebudak sekolah mak bapak tak de cuti pon. tapi kadang2 kalau ada je any season harus jem melampau2. benci tau.

so sebelom sampai office singgah di petrol station beli roti konon. sekali tengok2 takde yang berkenan. so beli muruku pakcik wahab rahman namanya. hwuahahah... free promo nampak. ni kena bagi percent ni. anyway, beli muruku dengan ice lemon tea ni le.


brunch saya

jadinya, ini le yang saya dok krup krap krup krap dari pukul 11am sampai la ke sekarang ni. tak habis2 pulak. hadushh.. kenyang tu memang macam kenyang tapi macam kenyang sebu le pulak. ye la, penuh tapi tak padu. wahh..ada lak istilah2 macam tu. tak kisah la. camne nak explain tak tau la tapi macam tu la gayanya. ini jawabnya pukul 4pm kang harus menggaru2 tali perot ni kang.

kat office ni untuk minggu ni dengan minggu depan ada macam bz sikit la. standard la. biasa pon bz tapi ini luar biasa sikit bznya. but still ada je masa nak baca blog2 kawan2 semua. time koje tu koje je la, jangan ngada2 nak bukak blog pulak. dah ringan tu bukak2 le jenguk2, tak gitu???

teringin makan buah oren la tapi tak sempat2 gak nak pergi beli. petang semalam pon tak sempat. if dah masuk rumah memang malas betol nak keluar balik. malam tadi pon just makan goreng pisang lebihan petang tu je. itu pon bukan saya beli, obek yang beli saya jumpa dalam kereta saya bedal je. lepak2 tengok csi. owh..horatio kena tembak malam tadi, last season lak tu, so means horatio tu mati ke?? uuwwaaaa... tak suka la macam ni. sian kat dia. dia tu baik tapi banyak sangat musuh. al-maklum, gangster2 semuakan tak suka kat dia. tapi saya lagi benci kat julia tu, ex-si horatio tu le. menyampah. banyak betol persoalannya malam tadi, last2 apsal lak si wolfe tu yang dapat message it's done tu??? dah le hari tu si alexx tu brenti pasal anak dia bongok pi kawan dgn orang yang ntah hapa2, pas tu si calleigh lak macam2 kena, ada je yang terjadi, si delko lak sampai kena tembak2. haihhh.... drama sungguh. owhhh... cepat la new season sampai. tak sabar nak tengok.


hehehe..horatio dan spek hitamnya yang tak dapat dipisahkan.


owh... malam ni nak buat apa ye? boring2. dok rumah je la tengok tv. nak keluar malas. saya nk tengok la kartun madagascar tu. selepas baca review ramai blogger, nampak macam menarik. tapi malas le pi tengokkat wayang, nanti saya pow obek suruh beli dvd je. tengokkat rumah senang. nakbaring, nak tergolek, nak makan, nak minum, sukahati. nezha pon boleh tumpang empat kaki tengok sekali. hehehehhee.....

2 comments:

~dARlee zURiS~ said...

hehee..kopok pun sedap ape

haaaa..citer csi miami tu mmg tinggal tanda tanya
x kan horatio mati kot..
x lah..dia kan pandai..
ryan tu mesti jahat kan
sbb kan dulu horatio wat dia kena benti keje kan..
mmg x sabar nak tunggu sesion baru :)

malam nie tengok lah amzing race asia lak
final tu...

saya said...

ha.ahh la zuris.. suspen je nih tau. say apon rasa ryan tu yg kepala jahat sebenonya.. dai talam 88 muka. hehhehe.. mlm ni a.r.a final ye? nanti nk tgk gak la..