mari mencari....

Google
 

Friday, November 14, 2008

en. nezha...

takde apa. saja je nak boh gambar nezha. dia tu kan ke camera shy. susah nak dapat pic yang dia bebetol posing. ke saya yang tak reti ambik gambor???


ini tujuan utama ialah menghalang saya dari tgk tv.
kene ngadap dia je.



still..muka masam gila.


entah apa yang dipikirkan tu.
sure tengah pikir nak buat akal apa lak lepas ni.



baru bangun tido.
tisu gulung adalah antara toys dia.
wajib ada untuk digigit2



disebabkan dia tak gosok gigi jadinya
dia jilat2 mulut dan gigi je.
hahahahhaha...



mengantok betol la pulak hari ni. rasa nak tido je. terbayang2 bantal pelok dengan katil kat rumah tu. waduhhhh... syahdunya kalo dapat tido time2 macam ni. teringin lak nak minum teh ais tapi tak tahan le nanti rasa manis tu melekat kat tekak then loya. tapi teringin sangat2. dah lama betol saya tak minum teh ais ni. asyik la teh o suam je. actually bukan teh ais je saya tak tahan, sebarang minuman yang melibatkan susu pekat manis tu le, hatta milo sekali pon. tapi yang pelik tu kalo milo kotak tu boleh le pulakkan? memang dasar betol....

6 comments:

~dARlee zURiS~ said...

tuan punya badan dah cukup manis kot
tu..yg susu pekat manis x boleh diterima dah =P

one love said...

hehehe
demand ha!
nak yang elok2 dalam kotak aje..

:p

deza said...

Suka tu dia dapat bergambar

payarumput21 said...

hehehe.. I'm to sexy for my cat.. wakakaka..

Notty.. notty.. kitty... ;-p

AZWA said...

comelnya kucin tu...anak azwa pong bela seekor kucin cenggini tapi bulu dia takler segebu kucin nie..doc kat kena bagi makan vitamin B compleks huhuhuhu

saya said...

darlee--- terlebih manis pon susah. heuhhahha... ayat2 perasan.

1love---harus nak yang sedap dan mudah saja..tujuannya ialah malas nak bancoh sndiri..

deza---dia kan ke celebrity tu pasal la suka

payarumput---we are both sexy kitty mummy. hwhehhehee

azwa---memang betol. dia punya supplement lagi mahal dari kita. saya pon mcm vitamin cop klinik je.