mari mencari....

Google
 

Tuesday, November 11, 2008

jadi semula...

uwwwaaaaa..... dah lama tak kena muntah2 ni sekarang jadi semula. baru nak bersuka ria ingat dah sihat rupanya jadi lagi. agaknya cuaca terlalu panas makan pon tak menentu. semalam memang saya kurang makan. lunch memang makan nasi tapi sikit bebeno. tak boleh masok le. selera. tengok laok kat kedai tu pon membosankan je. tapi hentam juga amik laok daging black pepper dengan sayur. petang tak makan la kan. balik semalma obek ajak pergi pasar malam. so pergi. beli yong tau foo dengan nasi lemak. wahh... nafsu bukan main. balik rumah makan yong tau foo dulu. elok je lepas makan yong tau foo terus.......bluwekkkk...





habis keluar semua yong tau foo kangkong, fishball, crab ball segala mak neka la. hahahhaha.. saja je tulis bior korang lak bluwekk lepas baca entry nih. saya kan ke pendengki antarabangsa. hwauhahhahha..... habis semua isi perot. terus flat. nezha tengok saya bluwekk pon dia dok je tepi pintu toilet tu. siann dia. dia mau-mau je. maybe dia pon sedih kot tengok saya macam tu. call obek mengadu-domba bagai then tidorrrrrrr...



jangan nak buat sebarang spekulasi ye. takde maknanya. saya memang dari sejak azalinya macam tu. makan lebih sikit pon tak boleh, kurang makan pon tak boleh, tak makan apa tah lagi. saya ingat angin le kot. perot ni memang ada masalah problem betol la. sampai sekarang tak berapa nak best sangat rasa badan. nak kata bulimia takkan le kot sebab benda tu terjadi dengan sendiri. yang bulimia tu memang orang tu sendiri yang kasi bluweeekkkk diri sendiri. entah la. penat buakn main kalo dah bluwekk tu. ye la..rasa nak tercabut isi perot, sakit tekak semua ada la. tapi maybe sebab dah biasa kesakitan tu tak le terasa sangat. biasa2 je. huwhahhaha....

anyway... semoga anda semua jaga kesihatan jangan jadi macam saya. tak seronok betol kalau kita ni sakitkan?? saya kadang2 jealous tengok orang sihat2. takpe la, mungkin ada hikmahnya tu. kan ke setiap perkara yang berlaku ada kebaikannya. hehhehee... nak jugak menang.

6 comments:

~dARlee zURiS~ said...

angin lah tu kot
mkn x tentu time
kena jaga tu
kang gasterik lak teruk kang

vimmiyasmin said...

adoiii....akak pun last week asyik muntah2 jer! Minggu ni demam panas plak!
Take care tau!

saya said...

tq darlee & vimmy... sesama kita jaga kesihatan diri.

AZWA said...

kalau bukan buatan orang, masuk angin la tu kut hehehe. kenkadang kita ni makan lebih pun kena, kurang makan pun bleh kena angin gak...semoga cepat sembuh ek.

Nurmala said...

wak!!!!
kangkung pon ada??
taugeh ada x??

pi makan abat pi

saya said...

azwa... waduh2...buatan orang belom lagi. coming soon. whauhahahha.... takde la..memang perot bermasalah.

mala.. harus ada kangkong makan yong tau fuuuuu... togeh takde.. orang tu tak jual. hahaha...