mari mencari....

Google
 

Friday, November 7, 2008

saya budak baik...

sapa budak baik angkat tangannn????

sayaaaa!!!!!!!

wahwahwah.. bukan main lagi budak ni ye. ini cerita mamat kepochi la. balik semalam saya bukak je pintu rumah dia pon mau-mau then saya tengok rumah tunggang langgang macam baru lepas berperang. apa taknya, alas coffee table saya udah hancor bancai dikerjakan.

sayang punya pasal sambil bebel2 sambil kemas le jugak. entah apa la yang dia kejar tu agaknya. lipas ke, cicak ke entah la tak dapat makcik nak menjawabnya. sekali masa saya tengah kemas2 tu nampak le sebijik benda. eh apa ni? pikir punya pikir lorrr... rupanya benda bulat tu ialah benda bonjol yang kat hujung table runner tu le. tak tau apa specific name dia tapi itu la bendanya macam simpulan benang yang lawo tu leh.


gambar tak clear le pulak..
tapi itu le bendanya udah tercabot dikerjakan dek budak baik tu.



uuwwaaa... nezha... apsal nakal sangat?? udah le itu je sesatunya alas meja kat rumah ni. ada je kerja dia ni tau senyap2. hari tu dia jatuhkan minyak rambut saya mujur tak pecah botol tu sebab botol plastik tapi udah le terpancut2 minyak tu sebab maybe time jatuh tu part pump dia ke bawah dulu. haaa.. kan dah satu kerja saya nak mengelap mengemop lantai. haiiii... ada je hadiah dari dia ni tau.

sayang punya pasal hadap je la.... kekadang rasa nak cubit gak dia ni.

2 comments:

one love said...

cer cubit dia!
geram woo tengok dia!

ish...

:)

saya said...

uwwa..kalo cubit nanti saya yang nangis.....