mari mencari....

Google
 

Tuesday, November 25, 2008

siapa comot, angkat tangannn....

siapa comot angkat tangannn?!
sayaaaaa!!!!!!


hehehehe.... hari ni memng saya bengang gila. sejak dari petang semalam lagi sebenarnya. aahhh... malas la nak elaborate lelebih. takde gunanya. bengang2 pon kerja stil kena buat dan baik saya boh pic nezha kat sini boleh gak buat mengubat sakit hati saya nih.

ini pic pagi tadi. al-maklum, baru bangun tidor so muka harusla comot dengan air lioq basi dan mata berair2 bagai. terus tak hensem dah anak bujang saya nih.


ni muka tidor2 kucing namanya.
telinga tegak tapi mata tutup. silau le tu..



ya tuhan.. kenapa la comot beno kamu nezha???


ini lagi tak senonoh. chehh!!!
dengan mulut basah baru lepas minum.



opsss... ekor sapa kembangggg?????

entah la. otak saya weng2 hari ni. sampai bila? sampai minggu depan rasanya. totally takde mood betol la.

hari ni pon tak selera makna. cuma makan lebihan muruku hari tu tak habis2 lagi. lenguh dah gigi menyunyah tak jugak habis. dengan roti seketol. malam tadi tak makan. takde mood. nak tengok tv pon benci, tapi saya dah terbaling remote dvd dan telah pecah berderai. masa baling tu nezha terkejut bukan kepalang sampai terlompat dia. ye la, mana pernah dia tengok saya mengamok macam tu. huhuhu... sebenarnya rasa nak je mengamok dalam rumah malam tadi tapi mengenangkan nanti nak kena kemas, penat le pulak. ahahhha... nak mengamok pon kene pikir2 dulu korang.. jangan main hentam baling je kang dah pecah segala benda tu sapa nak kena kemas?? saya jugakkkk...sudahnya saya nangis je la sensorang sambil say sorry to nezha sebab buat dia terkejut. dokong masok bilik terus tidor. benciiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiii.......

my breakfast, lunch and dinner maybe?

sorry la kawan2 kalo saya tak melawat blog tulisan anda hari ni. saya kurang mood la. ni nak menulis ni pon paksa2 diri sebab soan lak kat nezha. opss.. makanan nezha dah habis. nak kena beli petang ni.

nak kuar jalan2 ponmacam takde mood. kl ni tau je la, asal melangkah keluar je dari pintu rumah semua guna duit. cadang nak pergi tengok wayang tapi macam takde selera. harus kang membazir je duit beli tiket. tengok kat rumah boleh baring2 bagai. aarrrgghhhh!!!! benci la. tak suka dengan keadaan yang macam ni.

dari pada saya terus merepek ntah hapa2 baik stop menulis. bye2..

2 comments:

one love said...

jgnlah benci...
jom ajak akak tengok wayang..
mesti suka punya! hehehe
:p

saya said...

1love : hehehe..suka ye..nanti kita pi tgk ye..