mari mencari....

Google
 

Thursday, December 18, 2008

ghaib??


eh.. betol ke ada kes yang telah menyebabkan blog kita hilang? atau lebih tepat lagi telah dideletekan oleh google or hapa ke bendanya witout logic reason? ada sesapa yang tau pasal isu ni? katanya kena buat back-up blog kita ye? anybody out there yang tahu kindly share the information pleaseeeeeee....................

6 comments:

goasop said...

just nak share info.. mmg betul ada kes tibe2 blog hilang.

senang cite, wat backup sebelum terlambat.

xsilap ada program yg le backup. tapi kalu export from blogspot ke wordpress pun boleh. lagi mudah.

wat account baru kat wordpress.

~dARlee zURiS~ said...

haah lah
ada gak dgr ramai yg kena
sayang kan kalu camtu..
risau gak nie..

saya,cuba cek kat blog nie
http://www.reenaonline.com/
kak reena de ada ajar cara nk back up

Nurmala said...

aha...
gi back up
kay blog virus padu pun ada tutorial back up blog nih

Ena said...

huhuhu
akk pun cuak gak ni so sblom pape jadik, sblom mucuk pun ilang better sediakan payung sblom ujan kan dik ihiks....

a.k.u.p.e.n.t.o.i said...

memang ada kes blog ilang...kena report cam kes sharlinie..apa2 pu gambo pokok tu memang cun...syahdu tu...

saya said...

hehehe..tq for your info.. nanti saya try la..kalo tak terback-up semuanya kaan tersimpan dalam memori hati....