mari mencari....

Google
 

Wednesday, December 3, 2008

harus ada...

apa yang harus ada? hehehhe... piccas of nezha la yang harus ada hari2. rindu sama itu budak busuk. ni pic malma tadi masa dinner. seperti biasa, suapan haruslah bergilir antara saya dengan dia. kalo tak tu dia, merajuk panjang. ke dia tu dah jadi malas nak makan sendiri. tai siang2 tu elok jekan makan sendiri. ke terlebih manja? jawab jangan tak jawab...


cium-cium, tengok-tengok...



huhuhu..takmonya dia.. tunggu saya jugak...


lepas makan sebelom tidor kan lepak2 dulu la tengok tv. saya suka je sapu2 yoko2 tu kat leher kat belakang. rasa berangin2 tu syiok le pulak. lega rasanya. nezha seperti biasa pendengki saya tak boleh ada benda yang saya pegang, harus dia nak juga usik. suka beno dia main dengan yoko2 tu. ntah apa la yang best sangat saya pon tak faham.


see.. conquer habis.. habis ditekopnya yoko2 tu...


tak bergerak2 lagi tu saya panggil. memang dengkiiiii....


opss.. petang ni nak kena beli pasir uk-uk dia la. dah nak habis. sebelom kehabisan baik beli dulu sesiap kot tak kang bau asemmm... hehehhehee.....

malam ni apa program? taktau lagi la. malas nak plan apa2 kang tak jadi macam semalam lemau je badan. huhuhu... apa2 hal pon balik dulu, mandi dulu, lepak dulu baru pikir. hari ni saya sangat penat. rasa nak tergolek je tidor kat office ni. kalau boleh la. eee... tak malu tidor kat office. hehehhehe...

sapa tingin makan kuih pau?? saya tingin la... sape nak belanja? hhuhahwahhahahaha.....

2 comments:

payarumput21 said...

Salam..

Ingat.. jangan pakai kasut tinggi yang sama.. jangan jalan dekat2 dengan manhole.. jangan pakai skirt yang obek beli... hehehe..

;-p

saya said...

paya : hehhehe... peringatan tu. hari ni jangan kuar office.. dok je dendiam dijamin selamatttt....