mari mencari....

Google
 

Tuesday, December 16, 2008

jelir2 pulakk....

hehehhe..ada je tau perangai nezha ni. main jelir2 lidah le pulak. ni muka pagi tadi baru bangun tido sebelom kena marah yang tak bersalah tu. kihkihkihhh.. suka beno jilat2 pepagi buta ni.


bluwekkk..


ngauuuuu.. garang konon..

sekarangni manja menjadi2. kalomakan tak disuapkan harus la dia menggaru2 saya suruh saya pegi dapor. kalo saya bangun je dia pon mula la melompat mengejor ke dapor tu. macam2 la dia ni. hadushhh.. kadang saya malas je layan dia. bior dia makan sendiri. hehehhee... kalo time saya suap tu kalo tak termasok kat mulutnya yang terjatuh tu bukan dia nak makan sendiri, nanti dia tengok saya, maknanya suruh saya amikkan benda tu suap dia!! haihhh... over tau. padan dengan muka saya. manja kan sangat sekarang rasakan... saya risau ni nanti krismas nak kena tinggalkan dia kat pet hotel sebab saya nak kena keluar jauh. risau sangat. nezha kalo dok pet hotel tu mesti dia stress. ye la, terkurung je dalam sangkar. dia kan dah biasa lepas bebas. saya sungguh risau. nanti mesti kurus. dia kalo stress makanpon kurang, bulu pon gugur banyak nanti. pas tu lama tau dianak recover sebab dia nanti jadi pendiam, sampai la kita pelok2 dia lama ada la dalam 2 hari baru merajuk dia tu hilang. kalo tak nak main dengan dia pon dia takmo dia akan diammm aje. tengok la nanti. hari tu pon macam tu. walopon saya hari2 call kedai tu tanya dia tapi ye la... camne nak cakap dengan diaaaaaaaa!!!!!!! uwwaaaa... masa tulis ni pon tetiba je rasa nak nangis dah ni.

sekarang pon saya dah start sedih2 ni. risau mikirkan nanti camne. obek lak dok le nyakat saya. dia kata habis la nanti orang tu nezha takde, mesti nangis2 tu nanti. uuuwwaaaaa...bukan nak bagi motivasi lagi bagi matibasi lak kat saya. benci aahhhhh!!!!!!!!

dulu masa untuk raya yang saya hantar tu kan ke saya siap nangis bagai nak rak kat kedai tu sampai orang kedai tu risau lak apahal la dengan minah ni. hehehehe... sebab biasa obek yang hantar sebab saya takde kekuatan nak berpisah dengan dia. kalo obek yang hantar kurang sikit rasa sedih tu sebab tak nampak dengan mata kepala sendiri saya meninggalkan nezha. tapi nangis tetap nangisssss...

uwwa...ada sapa2 nak offer jaga nezha??? hehehhehe....


i lebiu nezhaaaaaaaaa....

harap2 semuanya okey. malam ni nak dinner apa ha? takde mood le pulak. cerry berry tu kembali menjenguk saya. sakit dah momtot dok kat toilet tu. huhuhuhuuuu....

No comments: