mari mencari....

Google
 

Thursday, December 25, 2008

lama jugak ye...

agak llama jugak ye saya dah tak update blog ni. entah la kenapa. musim masalah melanda telah menjadikan saya kurang mood untuk bersuka ria. hidop tak habis2 dengan masalah. agaknya oranglain pon macam ni jugak ke? atau sebenarnya saya je yang selalu macam ni. kekadang malas je nak pikir. menyampah.

obek minggu ni takde. biasalah busy uruskan kerja kawen adik dia kat kampung minggu ni. harap semuanya berjalan lancar. sian kat dia. penat macam ngalahkan kuli bangla buat kerja terkejar2 sana sini. harap2 new year nanti semuanya baik2 belaka.

saya pon harap say atak dibelenggu dengan masalah lagi. dah bosan. harap tak jadi maca dulu2. saya kalo boleh takmo lagi maca dulu2. tapi, semakin kuat berusaha untuk jadi baik, makin kuat pulak dugaan.

entah la. biar la.....

will miss obek until monday. love u...

9 comments:

a.k.u.p.e.n.t.o.i said...

masalah? kenapa nak jadi cam dulu..jadi la apa yg anda nk jadi..(jgn tak jadi: s.m salim)heheheehhe

~dARlee zURiS~ said...

baru je nk tnya
ingatkan ke mana menghilang..

hmm..biasalah tu
masalah memang sentiasa ada dan xkan habis
yg penting..kita kena kuat hadapinya
stp masalah mesti ada penyelesaian kan???

Nurmala said...

aha..
tu la agak kepelikan jugak
mana la pergi nya akak nih..

Ummibatrisya said...

ummi pun pelik, kemana lah cik adik saya ini menghilang :(

ingat....

hidup ini penuh dengan asam dan garam :)

dan kehidupan ini jugak penuh dengan warna dan warni

Yatt said...

setiap org ada masalah sdiri..yg penting jgn biarkan masalah mengawal kita biar kita yg kawal masalah itu..

saya said...

terima kasih kepada kawan2 yang ambil berat.. masalah mmg asam garam hidop tapi entah la.. aahh..takpe.. nanti2 saya aktif balik berblog. rindu kat kekawan semua. juga minta maaf sebab dah lama tak mnengunjungi blog kawan2.

>> whe pentoi!! buat lawak bengong ye.. nanti hang!

payarumput21 said...

Salam..

Hmmmm.. apa nak cakap semua orang dah cakap.. and tak cakap pun tuan punya badan dah tau... :-(

Cumanyer.. Masaalah akan tetap jadi masaalah.. utk selama2nya masaalah.. tapi.. kalau masaalah tu di anggap sebagai cabaran.. Insya Allah.. kita akan bersungguh mengatasi... kan kata "pantang dicabar" ;p

**ehem.. paham ke??**
hehehehehe..

CuTeMiUt78 said...

oh.. kuat hati dan semangat.. insyallah tahun baru membawa sinar yg baru gak..

saya said...

sayang kawan2 semua...