mari mencari....

Google
 

Monday, December 1, 2008

mainnnn aje tau...

hai... sapa lagi la nezha ni asyik nak mainnnn aje tau. lain takde. melompat2je kerjanya. kadang2 penat juga nak layan tapi syok pulak. hehehhee....


ni aksi2 tengah main le ni. habis berguling2 satu rumah.
layan kan je la...



mata pedih pulak nak tido. bila suruh tido tak boleh tido. owhhh... macam2 peel mata saya ni. leher sakit. salah bantal orang kata. ye la tu kot. bila dah waktu2 petang macam ni mood adalah boring. kira nak balik cepat je. hehehehe... patutnya bersyukur sebab ada kerja, ni tak asyik nak merungut. cuba bayangkan orang yang kena kerja non-stop macam kena layan customer je ke macam cashier kat hypermarket tu ke, macam tukang cuci pinggan kat restoran tu ke.. haa.. asyik la koje non-stop tak merungut2 pon. kene dok mengadap kerenah orang je sepanjang masa. owhh..insaf lah sikit wahai diri...

No comments: