mari mencari....

Google
 

Wednesday, December 3, 2008

malunya...totop moka...

aduhaii... tadi kononnya pergi la lunch. actually perot tak le lapar sangat tapi kira boleh la. kalo tak makan kang baru pukul 3pm udah berdondang sayang. kalo nak makan perot rasa macam sebu je. so takpe la, turun lambat sikit 130pm baru turun. at that time orang pon dah kurang sebab kebanyakkannya dah siap makan so senang sikit nak cari kerusi and space.

riki2 laok nampak ada masak lemak pucuk semanis dengan keledek. mmm..sedap gak ni if makan nasi. so amik la laok tu dengan laok kerabu ulam raja kot kalo tak silap nama daun tu dengan ikan goreng. ikan apa tak tau dia dah potong2 sekeping2. air sirap limau. hahahha.. melampau punya makan. tapi ye la bukan amik banyak2 pon. secipot je.

masa saya nak bayar tu macam terperasan le ada orang tengok2 saya. saya buat dek je la kan wat pe lak dok tengok2 saya ni. tapi saya rasa ala2 tak sedap hati le pulakkan. sebab macam ramai je yang tengok. dah lelama sambil saya makan2 tu baru le saya terpikir. owhh... setelah dibelek2 segalanya baru le saya perasan, agaknya skirt saya hari ni 'ter'jarang. maybe masa saya berdiri kat cashier tu pembalikan cahaya tu udah membuatkan ada free show kat kedai tu. uuwwaaaa..... malu! malu!! maluuuu!!!!!!

saya sengal2 je nak bagi habis makan cecepat tapi nak tunggu orang2 yang tengok saya tu blah dulu sebab saya malu. uuwwaaa... tak suka. lepas je orang tu blah, saya pon angkat kaki jugak le. jalan kepit2. hehehhee... tengah jalan pulak terpijak le kan ada manhole kat tengah2 jalan tu. tau ke? ala.. yang benda bulat ada penutup besi tu kan. sekali ntah camne boleh lak heels saya masok antara gap penutup dengan jalan tu. udah terlekat kat situ. uuwwaaaaaaaa!!!!! mujur tak jatuh. masa saya nak jalan sekali kasut tak boleh gerak. hehehhee... try jalan lagi tak boleh gerak gak. buat2 cool la dulu genyeh2 tapak kasut tu then baru boleh lepas heel tu. memang ada orang nampak tapi disebabkan orang yang nampak tu ialah kereta yang lalu lalang so tak le malu beno. hehehe.. sebab tak statik. tapi benciiiiiiiiiiii........... 2 incidents in less than 1 hour!!!!


maluu....totop mokaaaa....


lepas tu tu cecepat saya jalan cepat. terus dok kat office. uuwwaaa!!!! ini smeua salah obek. dia yang beli skirt jarang dan heels tu. uuwwaaaa.... ganti balik dengan skirt baru dan kasut baru. bluwekkk.... tetiba je demand.

tapi conclusionnya... saya maluuu.. totop mokaaaa.....

6 comments:

Ummibatrisya said...

hahahaha!

nak salahkan obek pulak :)

ingat tak iklan yang heel dia patah masa tengah jalan

lepas tu dia makan mentos

so lain kali bawak mentos ye :)

saya said...

hehehe..lenkali saya bawak spare mentos dlm bag. huhuhu....

~dARlee zURiS~ said...

hahaa
tah obek nie
kan?? =P

normal lah tu
mesti ada gak 1 hari yg x kena kan..
pakai topeng ar pasnie
hehehee..;)

Mr. Janggel said...

ei malunya...hahhahahaha

saya said...

darlee : memang obek tu kan. tu yg mintak bayar gantirugi tu. huhu...

janggel : wahhh....sukati nampak gelakkan saya....

payarumput21 said...

Salam...

Huhuhuhuhuhuhuhuhu... ;-p

Tak pe.. MALU sebahagian dari IMAN..
kesimpulannya...
MALU DALAM IMAN... WAKAKAKAKA..