mari mencari....

Google
 

Tuesday, December 9, 2008

masok kerja...


hari ni dah masok kerja dah..takde cuti2 malaysia de. hari ni jalan tak jem. bagus2.. pukul 815am saya dah sampai office. ehehhee... gila cepat. orang pon baru terhegeh2 nak sampai office. parking adalah lapang sebab maybe ada ramai orang cuti kot. perot lapar tapi paksa diri takmo makan sebab semalam dah makan banyak. bior kebulur hari ni.

baru cadang2 hari ni nak dok melepak je kat office sekali siamang datang bari task le pulak. eeee..benci la. hehehehe.. kalo bagi keje benci je ye, kalo bagi duit mencanak2 semangat. biasa la tu. saya bukan workaholic.. itu obek. ni sampai pagi terus terjah site. lantak le sana. malam ni tak plan nak pegi memana, nak dok rumah tido nak polok2 nezha. rindu sama mamat tu.

owhh..takde idea la. malas.

7 comments:

Nurmala said...

eh...hari ni jalan lengang giler la..hehehe

~dARlee zURiS~ said...

hehee..ipoh pun lengang gak
n i...keje lah gak!!
malas tol nak bangun pagi tadi kan..
mood cuti masih ada nie
huhuuu...

one love said...

a ah! jalan clear je! i like!

btw, selamat beraya! saya nak wish, tapi asik sibuk mengejar dhani ke hulu dan ke hilir...

:)
have fun dan peluk cium buat kucing comel itu, bole ke? hehe

@tune® said...

hihi...adekah die siamang anak barieng?kiki

payarumput21 said...

Salam..

Hehehe.. arini.. kita kuar lambat pun.. sampai tersangat la awalnye..
alangkah indah kalau hari2 biasa pun cam ni.. lambat pun masih awal.. tak ke best cam tu???

saya said...

malam : memang jln lengang hari ni..heaven!!!

zuris : ipoh mali tatak jem munyaaa...

1love : pelok cium kucing je? puannya tak ke? hihihihi...

atune : siamang anak monyet... hehehe

paya : memang best tai setahun 4 kali je blh merasa mcm tu..

Ena said...

adehh letak la pic adik..
leh tgk rupanye hehehe
dah bg address lom? takmo tuko2 pezen ke