mari mencari....

Google
 

Saturday, December 27, 2008

rindu dan macam2...


rindu.... rindu.. rindu... asyik2 rindu je lain takde ke? hehehhee... dah lama tak dengar saya gelak kat sini ye? eh.. boleh dengar ke? haa.. tu la korang. sesapa ada komputer canggih je buleh dengar saya gelak kat sini. hehehe.. anyway.. miss all of you la.

masalah still ada but hey, malas le nak pikir2. lagi pikir lagi serabot kepala otak. tapi kalo tak pikir tak boleh lak rasanya. ntah la. cakap berbelit2 macam tali rapia je ni.

hari ni asyik makan je. makan nasi, makan kuih, makan hati, ulam jantung. itu standarddd...

majlis kawen jemi? alhamdulillah, semuanya berjalan lancar walopon pada awalnya hujan turun dengan lebat sekali. saya kata takpe la.. lagipon masa tu awal lagi baru pukul 11am. harap2 by the time tetamu sampai hujan dah berhenti. dan alhamdulillah... hujan berhenti. terima kasih allah kerana mendengar doa dari kami semua. ada gak guest yang laser tu. cakap tu la pengantin tak 'mandi' malam tadi tu pasal hujan lebat. haiyaaaa!!!! sungguh kojaq mulut hang ye. saya ni pon bukan le suka beno dengan si jemi tu tapi tak le sampai nak kutuk or doakan benda2 yang tak baik kat dia. kita patut doakan kebahagiaan orang lain walopon kita tak suka kat orang tu. macam saya ni, mulut je marah, tapi hati sayang. hehehhe... opss.. sayang sebagai adik. not more than that le. tak hingin teman.

obek tengah pengsan sebab kepenatan. hehehehhe...alalalal siannya dia. takpe la. walopon banyak perisiwa yang mengguris hati sebelom majlis, tapi majlis dah selesai. dan harap2nya si jemi tu boleh berpikir dengan lebih matang lagi lepas ni. jangan buat buta lak tentang hal kenduri tu. ada akal, ada mata, ada otak, harap boleh pikir kat mana datangnya semua modal nak kenduri tu. buka guna air lioq je mintak kat kedai. kalo ye pon guna air lioq, kering habis dah tu. sapa yang susah? obekkkkkk jugak yang susah. saya yang sakit hati? sayaaaaaa jugak yang sakit hati. hancus harapanku untuk pakai gelang berat 3 kilo tahun baru ni. hancussss... hehehhee....

suruh obek balik esok dia lak kata tak boleh sebab nak kena kira pinggan le hapa ke benda lagi ntah. monday baru nak jejak kl. haiyaaa.. udah2 le tu. bior le pengantin yang kasi settle semua tu pulak. korang dah penat buat perkara yang sebelom kenduri, so lepas kenduri biaq bagi pengantin le settle. benci aaahhh... orang rindu ni...

acha? dia biasa je. manja bagai nak rak. lama dah tak boh pic dia kat sini ye. nanti nak gak boh sebab dah banyak sangat kat hp tu. aaa.. sebut pasal hp, baju hp saya udah takde la. udah le bolen je hp saya tu. haiyooo... bukan baju la.. macam cover dia tu la. udah terkopak koyak bagai. macam tak syiok lak hp tu tak pakai baju. aawww..maluuuuu....

tak lama lagi 1 muharram. yahuuuu... satu muharram detik permulaan, perkiraan tahun islam hijerah..kihkihkih..meh le nyanyi reramai. ini lagi syok dari happy new year tu tau. anyway.. saya doakan semoga tahun depan kita semua beroleh kejayaan. jangan ada sapa pon yang tak beroleh kejayaan. biarpon sikit, tapi harus tetap berjaya. mendoakan yang baik tu lebih baik. chewahh.. tetiba je jadi ustazah hari ni. ustazah jd? huishh... tak baik tau korang ni.. tau ke? tak tau sudeh..

ok la.. malas nak tulis banyak2. malam ni nak pegi cari buku doa awal tahun akhir tahun. eh.. ye ke? entah la.. pas tu nak tengok tv. yahuuuu... say asuka tengok tv.

obek.. balik cepat... i miss u so much.

i miss you my blog friends too... love alll of you...

No comments: