mari mencari....

Google
 

Tuesday, December 2, 2008

saja je...

saja je menyakat mamat kepochi pepagi buta. dia tak suka beno if saya dok snap2 pic dia time dia tersenggok2 tu. rimas agaknya. hp ni lak selalu je nak kuar flash if not nanti gambar jadi gelap gulita. huhuhu... bila la nak merasa guna hp yang canggih-manggih tu ha?? takpe la..syukur je la apa yang ada ni haa...


leng leng leng terteleng teleng..... hehehhee....


syioknya dia tidorrr... love you..


hari ni overall okey je la. takat sengal2 sikit kat office ni lupakan je la. kalau semuanya nak difikirkan nanti otak boleh jadi kebas. sebab kat sini ada orang pandai berlakon macam ngalahkan nak menang grammy award lagaknya. bodoh tapi tak sedor diri macam tu la jadinya. haa.. kan dah free2 je ko kena dengan saya. padan le muka. berlakon lagi, berlagak lagi. takpe, buat la selagi mana yang mampu, Allah itu maha mengetahui yang mana benar yang mana salah. opss... sorry, tak pasal2 je lari tajuk lak. hehehhehe...

tadi lunch melampau ok. makan chicken chop. haaa.. hambek ko. tu yang kata tak de selera beno tadi tu. memang ye pon. puas dah pusing2 nak makan apa pening kepala la. sekali tu nampak ada orang makan chicken chop dan gravynya nampak ala2 menyelerakan le pulak sebab nampak macam thick tak le cair semacam je. so why not try. so, not bad la. kira boleh la tapi as usual, tak habis punya la. huhuhu..membazir je. takleh ke orang tu jual half serving ha?? hehehe....

malam ni kalo jadi nak kuar dating. yeahhuuuu... syioknya. harap2 menjadi. tapi mana tau tetiba je orang tua tu ada call kerja kan harus le makcik melangut kat rumah. macam tu dating dengan nezha je la jawabnya. ooo.. lupa nak update. sikurap sekarang dah besorr.. dah berani dah datang dekat2 tapi still macam takot2 lagi. heheheh..geram tengok dia. tapi pic still tak dpat2 tangkap sebab dia cepat beno mencicit lari if saya macam nak dekat2 dengan dia. takpe2.. usaha tangga kejayaan....

No comments: