mari mencari....

Google
 

Friday, January 2, 2009

aktiviti 01/01/09...





hehehehe... banyak la sangat aktiviti saya pada 01/01/09 tu.



malam new year memang tak plan nak kuar pon. obek lak koje. just imagine, malam new year koje. biarkan lantak situ. before balik dah siap2 beli makanan dan minuman dan jajan2 segala la kata dah tunggu detik 12 malam depan tv kan. harus le kena penuhi meja dengan segala mak neka makanan. kalo tak kang ngantok. so tengok tv. berdua2an. hehehe.. dengan nezha la. dengan sapa lagi. sikurap ada je kat luar tu. pon sebok gak. saya saja buka pintu bior dia pon boleh nampak tv kat dalam rumah.



tengok cerita apa ye? lupa la. banyak sangat channel yang ditengok. yang pastinya tak tengok pon ambang 2009 kat tv2 tu. ntah hapa2 je. dengan pengacara yang terjerit2 syok sendiri je saya tengok. opsss...


so, takde la exited beno detik 12 malam tu. macam biasa2 je. nothing special pada saya. azam? takde azam2 de. ada benda, buat. takde benda, dok dendiam. lepas tu sambong tengok tv, then bergayut kat talipon sampai panas tinga then tidorrrrrr kebabommm...



sebelom tidor memang dah niat nak bangun paling lambat sekali. hehehhee...



esoknya.. 01/01/09, bangun tak le lambat. tu yang very the sakit hati. time cuti tak lak mata tu nak tidor. pukul 7am udah terkebil2. kalo time koje tu masyaallah.. seksa nak buka mata. so, bangun gak le pukul 7am tu pi toilet, bersih2kan tempat uk-uk nezha, then baring balik. baring2 golek2 ingat terbaring je rupanya terus tertidor. bangun pukul 11am. tengok tv. tak makan tak minum sebab perot sebu. pukul 1230pm obek call ajak pegi lunch. so kuar pegi cari makan pusing2 mencari kedai yang berkenan kat tekak tapi hampeh. sudahnya makankat kedai biasa gak. benci ahhh....

lepak dating2 sampai pukul 330pm balik rumah. kononnya nak baring2 je depan tv sambil bentang toto sudahnya kebabom ketiduran pukul 630pm baru bangun. plan nak kemas rumah lansong tak menjadi. pegang penyapu pon tak. hahahha... bangun 630pm tu lepak tengok tv, pukul 730pm obek datang bawak pegi dinner lak. kali ni dating lama sikit. pukul 1030pm baru balik. balik je on laptop jap check apa yangpatot then pukul 1130pm tidorrrrr...

jadinya itula aktiviti saya pada 01/01/09. tak lain tak bukan dari makan tido dating tgk tv, makan tido dating tgk tv. itu je la. tak membangun minda lansong.

apa2 pon... harapnya semoga tahun ni lebih bagus dari tahun sebelomnya.

sekian, terima kasih. chewahhhhhh!!!!!

6 comments:

Nurmala said...

kita pon x plan pape masa malam new year tu..sebab demam.. kua gi makan jerk

~dARlee zURiS~ said...

hehee..tdo tu aktiviti gak ape
best tau.. ;)

a.k.u.p.e.n.t.o.i said...

malam taun baru...tak sanggup aku nak berdepan dengan pesta...pesta lampu brek...

one love said...

sama2!

heheheheh... selamat bergembira selama2nya :)

saya said...

mala...dok rmh lbh selamattttt. selamat pokettt..

zuris.. tido tu la aktiviti paling afdhal..

pentoi... pesta lampu brek hari2 dah mengadap..

1love...selamat..selamatt..

payarumput21 said...

Salam..

Hmmm.. macam sama jerr semua orang satu malaysia nie.. makan tido makan tido makan tido.. best la mcm ni.. In trend!!!