mari mencari....

Google
 

Saturday, January 17, 2009

dah mula dah....


dah mula dah rindu, walhal baru satu hari obek pergi, belom pon 24jam lagi dah rindu dah. semalam pukul 11pm baru obek bertolak pergi kerja tu. uuwwaaa... sangat sedih. benci ahh.. selalu je sedih2 ni tau. mujur sebelom obek pergi sempat jumpa dia kejap. kejap je la, nak pi dinner pon tak sempat. takpe la.. lagipon dia banyak kerja.

dapat sms pukul 4.50am pagi tadi obek indormed cakap dah sampai destination. mmm.. alhamdulillah. kerja elok2 ye so that boleh balik cepat. huhuhuhu... winduuuu...

hari ni baru sekali je obek call pagi tadi. tapi saya tak pick up le pulak sebab masa tu saya dok kat reban tengok ayam ma yang baru tu. rugi2. tengok sampai 3 missed calls. mujur macam baru je lagi then saya try to call back. biasa kalo still baru lagi missed call tu still boleh call kalo dah lama malas le nak call sebab maybe obek dah start koje. so call. yeayyy!!!! dapat cakap dengan obek. tapi takmo sedih2, buat suara ceria so that obek will kerja dengan senang hati. jadi la cakap kejap je dari tak dapat cakap lansong. obek promis to call back malam ni but taktau pukul berapa. takpe.. tunggu je la. uuwwaaaa...rindunyaaaaaa......

hari ni kat rumah ma makan je kojenya. pagi makan mihun goreng. lunch makan nasi laok ikan masak kicap. fav saya tu. hehehe.. fav sebab senang nak masaknya. petang makan kuih wade ke masalode. entah le. so malam malas le nak makan. perot dah penuh sangat ni. heran kan, saya kalo sedih lagi kuat makan tau. huhuhu.....

obek.. cepat le balikkkkkkk... rindu. promis tak buli2 obek if obek balik nanti. uuuuuuwaaaaaaaaaaaaa.........



sedih makan banyak nanti jadi bulat macam panda. tak kisah la.. panda cute apa!!!

7 comments:

~Cinta Milo Ais~ said...

saya merindu pada yang sudi...tapi sapa yang sudi rindukan saya ek?hehe...

a.k.u.p.e.n.t.o.i said...

nezha tu kan ada..

nURmALa mAZLan said...

wuaaa~~~~~
kita tau macam mana perasaan tu..wuaaaaa!!! sabar ye..nnt obek balik la tu..sabar ek...

"sungguh ku x mampu..menahan rindu ahh...ahh.."

AZWA said...

Bila berjauhan rindu, nak cepat2 sidia balik, jgn merajuk2 lagi tau...hehehehe

ZH - Ena said...

ala jgn la sedih2..nnti obek buah hati awak tu blk la..pastu blh la selalu jumpa kan :D

Yatt said...

simpan rindu 2 byk2..nnt obek balik lepaskan terus..hehehe

saya said...

Milo : saya pun sudi gak merinduimu… hehehhe..

Pentoi : nezha lain la..obek lain laa…

Mala : hehehe..tetiba dangdutttt

Azwa : memang..kalo dekat2 asyik bertekak, dah jauh2 mcm ni baru tau padan muka saya.

Ena : harap kerja cepat settle…

Yatt : wahh..lepaskan rindu? Hahahuwhahahha.. takpe.. semua kat sini above 18. kahkahkahkahhh..